2015-09-11 09:34:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ingatlanügyekben most nagyon szerencsés

Napi horoszkóp szeptember 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll. Most örömét leli a munkájában, és minden nehézség nélkül tud érvényesülni, és még konfrontálódnia sem kell másokkal. A párkapcsolatában szép pillanatokat élhet át.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll, együtt a Jupiterrel. Túl sok feladattal ne terhelje magát. Szánjon mindenre elegendő időt, és legyen nagyon alapos. Egy éjszakába nyúló beszélgetés nagyon jót fog tenni a lelkének.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ez kiváló alkalmat biztosít a világos, őszinte párbeszédre, megállapodások, szerződések megfogalmazására, vagy jogászokkal, illetve más szakértőkkel való konzultációra.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ma végre tisztázhatja azokat a konfliktusokat, amelyek régóta megkeserítik az életét! A bolygók azt is jelzik, hogy nem mindennapi kapcsolatba kerülhet egy önnél fiatalabb személlyel.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szűz jegyében áll. Itt az ideje, hogy tervezgessen, végiggondolja a dolgokat, ma különösen jól vág az esze! Ha régóta halogatott ügyeket kellene intéznie, most azokkal is hamar végez.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Mindenfajta kommunikációt megkönnyít ez a bolygóállás. Ha eddig vonakodott előhozakodni valamilyen témával a főnökének, most van itt az ideje, hogy előálljon a kérésével!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ma jól átlátja a helyzetét és a lehetőségeit, érdemes végiggondolnia, merre indulna tovább... Most tisztában van az érzéseivel, a párkapcsolatát érintő kérdésekben is helyesen dönt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szakmai előrelépést jelez a horoszkópja, készítsen egy tervet, és pontról pontra hajtsa végig! Most jól kommunikál, kényes kérdéseket is finoman és érzékenyen tud tálalni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Minden aprólékos odafigyelést igénylő munkában eredményes lesz. Szellemileg éber és jól tud koncentrálni. Döntse el, mi lenne a legjobb megoldás a problémáira, és azt hogyan tudná végrehajtani. Használja a képzelőerejét. Kedvező a mai nap ingatlanvásárlásra is.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll. Most megvalósíthatja a terveit, és világossá teheti álláspontját. Fontos viszont, hogy meghallgassa és figyelembe vegye mások véleményét is a kérdésről! Ne akadjon fenn jelentéktelen apróságokon, és akkor nagyon hatékony munkát végezhet a mai napon.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Szűz jegyében áll. Üzleti tárgyalásokra nem a legalkalmasabb a mai nap, főleg azért nem, mert gondolkodásában hajlamos a túlzott szubjektivitásra. Őrizze meg pártatlanságát, és maradjon nyitott mások véleményére és elképzelésére is!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll. Tervezze meg az otthonával kapcsolatos tennivalókat. Ingatlanügyekben most nagyon szerencsés, ha lakásvásárlást tervez, ma találhatja meg álmai otthonát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: