2018-09-29 06:22:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Határtalan önbizalommal rendelkezik

Napi horoszkóp szeptember 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Töltse fel a házi patikát, és tegye meg a megelőző intézkedéseket. Ne vállaljon túl sokat ezen a hétvégén, vigyázzon magára, és élvezze a napsütéses órákat.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold szemben áll a Jupiterrel. Nem lesz csúcsformában, de olykor ön is lustálkodhat egy keveset. Ha ma előítéletek nélkül spirituális témák felé fordul, csodálkozni fog, milyen felismerésekhez juthat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Családját kissé terhesnek érezheti. Próbáljon meg kicsit több szabadságot kiharcolni magának, akkor a fennmaradó időben annál jobban fogják élvezni egymás társaságát. Pénzügyi helyzetében átmeneti javulás várható, de ez nem szabad, hogy könnyelműségre sarkallja.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kissé megcsappan energiakészlete, pedig most nagy kihívások várják. Végezzen olyan feladatokat, amit szívesen csinál és értékesnek tart. Óvakodjon a csalóka futó viszonyoktól, különösen, ha párkapcsolatban él.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma a testi-lelki energiájának feltöltésével kellene foglalkoznia. Persze önt erről nem könnyű meggyőzni. Az intrikákat nagy ívben kerülje el, nem mindenki olyan őszinte és egyenes, mint ön. Lakással összefüggő témák kerülnek felszínre.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bika jegyében jár még. Fáradtnak érzi magát, ráadásul erőpróbáló helyzetekbe kerül. Hatalmas akaraterejének köszönhetően képes nyertesként kikeveredni a nehézségekből.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai napon ne álljon le senkivel vitatkozni! Ha ellenségesen viselkednek, hagyja figyelmen kívül, amiket mondanak. Vegye kezébe sorsa irányítását. Vigyázzon egészségére, kímélje magát, igen nagy a fertőzésveszély.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz a Skorpió jegyében szenvedélyessé teszi. Egy elhamarkodott döntésével könnyen veszekedést okozhat. Kellemetlen konfliktusba keveredhet házastársával is. Ne kapkodjon, ne hadakozzon. Több türelemre lenne szüksége.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Vásárolni van kedve, de vigyázzon, ne költse szertelenül a pénzt. Gondolja át, hogy mire ad ki, mert keményen megdolgozott az anyagiakért. Érdekes, szinte hihetetlen híreket kap. Figyeljen saját, s mások érzéseire!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Fontos döntéseket kell meghoznia. Ám tervei végrehajtásában nem mindegy, hogy kikben bízik meg, bizalmas információit kikkel osztja meg. Az önre jellemző diplomáciai érzékére bátran támaszkodhat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bika jegyében van még. Derűs napra számíthat. Legyen bátor, merjen változtatásokat véghez vinni életében, s meglátja, Fortuna is ön mellé áll. Partnerkapcsolata kiegyensúlyozott, harmonikus együttlétre számíthat.


Halak: II. 19. - III. 20.
Határtalan önbizalommal rendelkezik, ezért erején felül vállal. Ám vigyázzon magára, ne égesse két végén a gyertyát! A sok munka miatt háttérbe szorultak az érzelmek, de ráébred, hogy e téren át kell programoznia gondolatait.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: