2016-05-07 20:20:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Feltöltődhet energiával

Napi horoszkóp május 8-ra 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Végre addig alhat, amíg akar, lazíthat, és kedve szerint élhet. Egy közös érzés felvidítja, és ismét közelebb viszi a kedveséhez.    

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez a nap nyugodtabbnak ígérkezik. Szabadon teheti, amihez csak kedve van, és feltankolhatja magát energiával a következő hétre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, változékony a nap, ne követeljen túl sokat senkitől. Ma elgondolkodhat a saját életén, és komoly kérdések merülhetnek fel Önben. Értékes felismerésekre tehet szert.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Érzi a mások energiáját. Azt is tudja, ki őszinte Önnel, és ki nem az? Ösztönösen megkapja a helyes választ. Ha egy dologban nem egészen biztos, akkor inkább ne nyúljon hozzá.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ez a nap inkább elmélkedőnek és csendesnek ígérkezik. A legjobb, ha pihen, ha csak üldögél, és csak a jelen érdekli, az itt és most van.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Négy bolygó áll a Bika jegyében. Most nyugalomra van szüksége, ne hagyja, hogy megzavarják.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Mára ne tervezzen semmit, pihenjen. Várja ki, hogy mi adódik a mai nap folyamán. Élvezze az édes semmittevést, és hagyja magát kényeztetni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön szereti a csendet, ezért ne hagyja magát hajszolni. Bár a mai nap nagyon kényelmesnek ígérkezik, mégis egy séta egészen biztosan jót fog tenni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kissé fárasztó ez a nap. Nyugodtan pihenhet Ön is, egyszerűen csak lustálkodjon. Nem kell, hogy rossz legyen a lelkiismerete emiatt. Délután menjen ki a természetbe egy kicsit, jól fogja érezni magát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Több bolygó is áll a Bika jegyében. Ez a nap legyen a szerelemé. Élvezze a kedvesével töltött időt, a közelséget, a melegséget.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Élvezze a Vénusz energiáját, hagyja magát sodródni az árral, ez jót tesz most Önnek. Kedve támad egy igazán sok időt igénylő ételt elkészíteni. Hívja meg a barátait kóstolóra, vagy arra, hogy együtt főzzenek.

Halak: II. 19. - III. 20.
Szerettei körében, meghitt védettségben töltheti ezt a napot, ezt az abszolút kellemes időszakot. Feltöltődhet energiával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: