2018-01-18 05:35:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Este kitűnően fogja érezni magát

Napi horoszkóp január 18-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr már a Bak jegyében áll, ahonnan nem a legjobb fényszöget veti az ön jegyére. Ma valóban örülhet, ha nagyobb problémák nélkül át tudja vészelni ezt a napot, de ezek a nehézségek csak átmeneti jellegűek. Ne gondoljon rögtön a szakításra, ha összevesznek a párjával!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr támogatja önt, mindenek előtt anyagilag. Egy fontos kérdést sikerrel le tud zárni. Áttekintést nyerhet pénzügyi dolgairól, és ennek megfelelően cselekedhet.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Úgy érzi, hogy az egész világ egy kicsit ön ellen esküdött. Mintha akadályoznák lépéseit, meghiúsulnak elképzelései. Ne hagyja el magát, mert akkor nagy lehetőségeket szalasztana el. Egy jó barátja feledteti a problémáit...


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma nagyon jól mennek a dolgok. Az utóbbi napok nagyszerű fényszögei még hatnak. Az idő kedvez arra, hogy megvalósítsa, amit már régóta tervez. Most különösen szerencsés kézzel nyúlhat az új dolgokhoz, és tudja, hogyan kell eljárnia.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Látszólag megoldhatatlan problémákkal kerül szembe. Őrizze meg a nyugalmát, tervezzen meg mindent alaposan. Pedig ha hátralép egyet, láthatja, hogy mi a válasz a kérdésekre!
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr már a Bak jegyében áll. Ez egy jó időszak arra, hogy foglalkozzon egy kicsit az anyagi helyzetével is, és áttekintést szerezzen az ügyei felett. Vizsgálja át a számlakivonatait és biztosítási papírjait. Ha bármit keresztül akar vinni, meggyőző érveket kell felhoznia.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most arra kell ügyelnie, hogy minden szavát tisztán értsék. Ha pénzről vagy hatalomról van szó, a hangulat feszültté és érzékennyé válhat… Minden diplomáciai érzékére szükség lesz ahhoz, hogy ellavírozzon az ellentétes érdekek között!
 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma sikerülhet önnek valami, ami a közeli jövőben már gyümölcsöző lehet az ön számára. Egész nap üzeneteket kap valahonnan. Az estét lehetőleg töltse egyedül, van mit végiggondolnia!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nem minden úgy történik, ahogyan eltervezte. Ha még nincs családja, akkor zokon veszi, hogy az idejét szülei betáblázzák. Ne lőjön túl a célon, mert ennek a családi béke látná kárát. Próbálja meg elfogadni a helyzetet!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Rendben mennek az ügyei, rendezettek családi körülményei, mégis talál kifogásolnivalót. A munka mellett jusson idő a pihenésre is, különben szervezete felmondja a szolgálatot.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Bosszantó, kellemetlen meglepetések érhetik. Nem az ön hozzáállásán, tehetségén múlik a siker, vagy a kudarc. Ezt elviselni még akkor is nehéz, ha sokan állnak ön mellett. Délután sporttal vezetheti le legjobban a feszültséget!


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma szuper kilátásokat tartogatnak önnek a bolygók! Pénzzel kapcsolatos ügyek intézésére tökéletes ez a nap. Este kitűnően érzi magát, és tervei alakulásával is elégedett lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: