2019-12-18 08:22:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Vigyázzon, hogy nehogy csalás áldozatává váljon

Napi horoszkóp december 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai napon kialakul egy fényszög a Merkúr, a Neptunusz és a Hold között, a Hold pedig a Szűz jegyén halad át. Két dologra kell ügyelnie: kerülje a hazudozó emberek társaságát, és az alkohollal óvatosan bánjon.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Lehetséges, hogy már az ünnepek közelsége miatt túl sok meghívást kapott, és már komolyan stresszel amiatt, hogy mindenhova eljusson. Lassítson egy kicsit, mondja le valamelyik rendezvényt.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A bolygók kedvezőtlen fényszöge a mai napon az idegrendszerét veszi célba. Kerülje az alkoholt és legyen mindenkivel őszinte, így ön is elvárhatja ugyanezt. Azt se hagyja, hogy mások kimagyarázzák magukat a kellemetlen helyzetekből, kérdezzen rá minden részletre.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A gyenge kommunikációs képesség vagy a tudatos megtévesztés nehezítheti a mai napot. Sajnos valamilyen fertőzést is elkaphat. Fogalmazzon világosan és tárgyszerűen, így másoktól sem kell elfogadni a félrevezetést.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön rendszerint nagyvonalú, de ma akarata ellenére megrövidíthetik anyagilag. Figyeljen oda a vásárlásoknál és lehetőleg még a barátainak se adjon kölcsön. Muszáj tudatosan kezelnie az anyagiakat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az étkezés, amire ma nagyon oda kell figyelnie, egyen keveset és minél egyszerűbbet, különben futkoshat gyógyszer után… A fizikai terheléssel is vigyázzon!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kisebb egészségügyi probléma lehetséges ma, a Merkúr-Neptunusz kvadrátja könnyen okozhat önnek felfázást, meghűlést, esetleg valamilyen fertőzést. Öltözzön melegebben, vigyázzon az egészségére.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A második sorsterületén egy többszörösen támadott Merkúr halad át, pénzügyeire kell vigyáznia, ne költsön sokat, és főleg nézze meg mit vásárol, és ha lehetséges, senkinek se adjon kölcsön.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Családi körben érhetik meglepetések, kisebb ferdítések okozhatnak problémát, arra ügyeljen, hogy ön se akarjon másokat megtéveszteni, és másnak se hagyja. Az őszinteség az egyetlen megoldás a felmerülő konfliktusokra.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az első sorsterületén elhelyezkedő Szaturnusz a Marstól kap egy pontos szextilt, ilyenkor kiválóan tudja kezelni tetemes energiáját és képes összpontosítani nehéz, hosszú távú feladatokra. Jól tud együttműködni másokkal a cél érdekében.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Merkúr kvadrátot alkot a Neptunusszal, ez az ön második sorsterületét érinti, ne hozzon semmilyen fontos döntést pénzügyi kérdésekben. Vigyázzon, hogy nehogy csalás áldozatává váljon, lehetőleg ön se próbálkozzon ilyesmivel.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Merkúr kvadrátot alkot a Neptunusszal, ez az ön második sorsterületét érinti, ne hozzon semmilyen fontos döntést pénzügyi kérdésekben. Vigyázzon, hogy nehogy csalás áldozatává váljon, lehetőleg ön se próbálkozzon ilyesmivel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: