2020-02-22 07:56:05• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Vigyázzon az értékeire, anyagi veszteség érheti

Napi horoszkóp február 22-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz a Holdhoz kapcsolódik, ez a konstelláció önt gyengéddé teszi. Hívja meg barátait, családtagjait egy vacsorára, az este remekül fog telni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz megnöveli a báját, szépségét, ha szingli, akkor most megismerkedhet valakivel, de mindenféle társasági eseményen is nagyon népszerű lehet. Ha van szerelmi kapcsolata, az nagyon harmonikus.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr a Halakban mozog hátrafelé, és sok mindenben lelassítja önt. Bár ezt meglehetősen bosszantónak találja, mégis a hasznára van, mert arra készteti, hogy mindent pontosan letisztázzon.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Mélyebb lelki élményekre vágyik, és nagyobb érzelmi biztonságra, valószínűleg ezt meg is kapja partnerétől. Ha mégsem, akkor hajlamos rá, hogy teljesen elbizonytalanodjon magában.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap a Mars-Uránusz fényszögének középpontjában található, ez egy egyedülálló lehetőséget kínál önnek, hogy új tevékenységbe, vagy kapcsolatba kezdjen, és megszabadulhat minden korábbi korlátozástól. Felszabadítólag hat önre a mai nap!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Izgalmas nap elébe néz, sok nevetést, vidámságot jeleznek a bolygók, főleg, ha a párjával tölti a délutánt. A lakásában adódhat valamilyen bosszantó probléma.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Zajos társasági eseményeket jeleznek a bolygók, és ön örömmel el is megy ezekre. Bájos és vonzó magatartásának köszönhetően sikerre számíthat, és ön nagyszerűen érzi magát a figyelem központjában.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az energiái nagyon koncentráltak, képes egy dologra összpontosítani. Érdemes ma sportolnia valamit, főleg a kitartást igénylő ágaiban leli örömét. Társasjátékozás, kártyázás szintén ideális program lehet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ez egy jó időszak a társasági életre, vagy a hobbijára. Jól érzi magát, barátságos és szívesen megy ma emberek közé, mások is élvezni fogják az ön társaságat. Az akaratereje nem túl nagy, ezért vigyázzon, mit enged meg magának, ez a Vénusz-Jupiter fényszögének következménye.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Önt ma a gyakorlatias és fegyelmezett magatartás jellemzi, akkor tudja az első sorsterületen áthaladó Mars energiáját a legjobban levezetni, ha fizikai erejét gyakorlatias munkákba fekteti. Kertészkedjen, rendezze át a lakást, vagy menjen kirándulni!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Váratlan izgalmak jellemzik a Mars és az Uránusz fényszögét. Lobbanékony és meggondolatlan lehet, látszólag ellenőrizetlenül feltörő energiákkal. Tegyen valami szokatlan, akkor tudja legjobban érvényesíteni ezt a különben nagy lehetőségeket hozó bolygóállást.


Halak: II. 19. - III. 20.

Sziporkázik a társaságban, észjárása gyors, szelleme éber. Találkozzon a barátaival, mély és érdekes eszmecserékben lehet része. Ha eset szórakozni megy, nagyon vigyázzon az értékeire, a bolygók jelzése szerint ugyanis anyagi veszteség érheti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: