2019-03-06 05:26:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Viccelődése ma rosszul sülhet el

Napi horoszkóp március 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Újhold van a halak jegyében. Ez a bolygóállás támogatja, ha új dolgokba kezdene, de csak lassan, apránként kellene haladnia. A Halak jegye az álmok, intuíció területe, most ön is jól teszi, ha az ösztöneire hallgat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Vigyázzon, amennyiben nem tud úrrá lenni az önben dúló érzelmeken, könnyen belegabalyodhat egy olyan kapcsolatba, amiben másoknak bánatot okozhat, s végül is ön sem lenne boldog. Ha fontos tárgyalása van ma, akkor törekedjen az egyszerű, érthető beszédstílusra, és mutassa meg határozottságát! Olyan új lehetőségeket ragadhat meg, amelyek sokat lendíthetnek karrierjén.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy riasztó hír jut el önhöz, amely megkeserítheti az életét. Gyorsan avassa be környezetét, mindenekelőtt a párját. Ha valaki, hát ő bizonyára tud segíteni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Újhold lesz a Halak jegyében. Valami új dolog veheti kezdetét az életében. Ragadja meg azt az anyagi lehetőséget, ami most kínálkozik, hosszú távra megoldaná gondjait. Az újhold megerősíti, energiát ad. Most kell a tettek mezejére lépnie.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Rengeteget dolgozik, kevés haszonnal. Ne keseredjen el, ha képességeit nem ismerik fel azonnal. Itt az ideje, hogy kiszellőztesse a fejét.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bár a délelőtt sok gondot hoz, és néhány nem várt konfliktussal is meg kell küzdenie, a késő délután már varázslatosan alakulhat. A Halak jegyében álló újhold önre is hatással van! Este mély beszélgetésben lehet része, és talán felismer néhány összefüggést, ami egész más színben láttatja a dolgokat…


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Személyes népszerűsége megnő, és ez pénzügyeire is pozitív hatással lehet. Jó formában van, mindent könnyedén megold, egyedül is el tudja végezni feladatait. Barátaival kellemes órákat tölthet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Pörögnek az események, sok emberrel találkozik. Könnyen összezavarodhat a sok esemény hatására. Plusz feladatot ne vállaljon, eddigi vállalásait fejezze be! Az este romantikus hangulatban telik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az újhold biztatást ad, hogy keményen dolgozzon és valami maradandót alkosson. Legyen óvatos, mert nem jó a barátságot összekeverni az üzlettel.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Itt az ideje, hogy többet törődjön a lakásában szanaszét heverő iratokkal. Elképzelhető, hogy adminisztrációval most hasznosabb lehet, mint termeléssel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma különösen nehezére eshet a kötelességek teljesítése. Engedjen legalább egy kicsi szabadságot önmagának! Az újhold bátorítást ad, hogy valóra váltsa álmait. Mérlegelje a helyzetét, rendezze a magánéletét, ehhez kérje ki a családja véleményét.


Halak: II. 19. - III. 20.

Viccelődése ma rosszul sülhet el: valakit nagyon megbánthat, még ha az illető nem is mutatja, hogy mennyire fáj a tréfája. Ha azonban nem akarja elhidegíteni magától, jobb, ha megválogatja a szavait. Az újhold az ön jegyében ragyog! Ma eset kívánjon valamit, teljesülni fog!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: