2014-08-19 10:03:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Vegyen ki szabadságot

Napi horoszkóp augusztus 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Minden szeretet szabadság, minden kapcsolat rabság: ezt az érzést nehezen küzdi le mostanában. Ám a kettő együtt létezik, hiszen minden szeretet ígéret is, ami magában hordozza a béklyókat. Önnek kell eldönteni végre, mit választ.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kicsit elege van már az anyagi javakért folytatott létharcokból, de úgy tűnik, hogyha most sikerrel jár, akkor ez a harc lesz a végső – legalábbis egy ideig. De arra is figyeljen, hogy családi életét és karriertörekvéseit sikerüljön harmóniába hoznia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A jegyén áthaladó Hold kicsit mindent más megvilágításba helyez: a régi emlékek hirtelen fontossá válhatnak. Ha jelenlegi barátaival mostanában csak civakodik, talán ideje lenne felkeresni valamelyik régi, elfeledett ismerősét.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy rokona gondjaira hathatós segítséget nyújthat: elsősorban azzal, ha szembesíti önmagával. Ön képes arra is, hogy ezt bántás és megalázás nélkül tegye, ami a segítség alapfeltétele. A barátság most különös hangsúlyt kap életében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A szépség istennőjének bolygója a jegyében toporog, ragadjon hát meg minden alkalmat a szépülésre, a régi szép idők szerinti formájának visszanyerésére. Amennyire alkalmas ez a tranzit erre, legalább annyira elősegítheti az elhízást is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Uralkodó bolygója, a Szűz a jegyében jár, ezért gondolkodása a szokásosnál is pörgősebb, precízebb. Még mindig nagyon nyugtalan napokat élhet át, képtelen a lazításra. A jóga, az úszás segít feloldani görcsösségét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Uralkodó bolygója, a Szűz a jegyében jár, ezért gondolkodása a szokásosnál is pörgősebb, precízebb. Még mindig nagyon nyugtalan napokat élhet át, képtelen a lazításra. A jóga, az úszás segít feloldani görcsösségét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Felesleges hadakozásokra, kicsinyes civódásokra kár elpazarolnia erőit: legyen ön a bölcsebb, az igazságot csak akkor ossza meg másokkal, ha azok megértek a tudásra. Addig is próbáljon meg a háttérből irányítani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyi téren próbálja meg összehangolni a lehetőségeit a vágyaival. Helyzete nem rossz, de azzá válhat a mértéktelenségben. Ne engedjen a kor csábításainak, a könnyedén osztogatott hitelek a modern rabszolgatartók csapdái.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az erővel kicsikart alku rövidtávon talán megoldást hozhat, de legyen rugalmas, és készüljön fel a további változásokra, ha meg akarja tartani partnerét. Ha új főnököt kap, nem biztos, hogy elsőre elnyeri a tetszését.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy érezheti, álmai rendre kudarcot vallanak a megvalósításban. Ám lehet, hogy az álmodozásába eleve beleszövi a kudarc élményét. Próbálja meg kizárni a negatív erőket, koncentráljon a szépre és jóra, amely körülveszi!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy munkahelyi viszálykodás senkinek sem tesz jót, s a bölcs kompromisszumot most, úgy tűnik, lehetetlen kicsikarni. Legjobb várni a jövő hétig, hogy lecsillapodjanak a kedélyek. Ha teheti, vegyen ki szabadságot!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: