2019-09-17 05:04:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Váratlan problémák adódhatnak otthonában

Napi horoszkóp szeptember 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bika jegyében az Uránusszal együttáll az ön második sorsterületén, előfordulhatnak váratlan események, előre ki nem számítható dolgok, ingatlan- vagy lakóhelyváltások. Az igazi otthon még várat magára, ne hozzon hirtelen döntéseket!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold-Uránusz együttállás az ön első sorsterületén juttatja érvényre hatásait. Érzelmileg felfokozott állapotban van, lelki változások is jönnek, melyek érzelmileg teljesen felkavarják önt.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön ötödik sorsterületén együtt áll az uralkodó planétája a Vénusszal, az üzleti javaslatok nagyon kedvezőek ma. A munkához kapcsolódó fejlemények, új kihívások nagyon vonzóak az ön számára. Ez a konstelláció általában kedvező a kereskedelem számára.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Most készen áll arra, hogy az eddig dédelgetett tervét megvalósítsa, tegyen lépéseket az ügy irányába. Most közvetlenebb, bátrabb és kezdeményezőbb, és ami a leglényegesebb: versenyképes.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne számítson arra, hogy ma sok mindent el tud intézni, nincs igazán kedve dolgozni. Fontosabb tárgyalásokkal különösen várjon! Pénzügyekben is szertelen és költekező. Fogja vissza magát!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kellő magabiztossággal és tetterővel rendelkezik, úgy érzi, akármilyen nehézséggel meg tudna birkózni. Remek alkalom, hogy végére járjon azoknak a feladatoknak, amelyeken már régóta dolgozik. Arra is jó, hogy döntéseket hozzon, tárgyaljon feletteseivel!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Beszéljen kedvesével, ha kell, rendezze párkapcsolati problémáját. Ezt most könnyedén és jól meg fogja oldani, megőrizve a szeretet lángját és a saját álláspontját is. Könnyed kommunikációs készségének köszönhetően hatékony csapatmunkát is képes végezni, különösen, ha ön van vezető pozícióban.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ambíciói feltámadnak és kész céljai eléréséért keményen megdolgozni. Azonban heves szóváltásokba ütközhet, és szópárbajokba vagy hatalmi összetűzésekbe keveredhet. Kerülje az alattomos megoldásokat, mert azok visszaüthetnek önre. De ön se bosszantson fel másokat!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold belépett az ön hatodik sorsterületére, ahol együttállást képez az Uránusszal, nyaki ér vagy pajzsmirigy-gondokkal számolhat, megnyugtatná, ha kérne háziorvosától egy beutalót!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A feltételek most adottak hosszú távú tervek készítésére és sokat nyerhet azon, hogy személyes érdekeit egyeztetni tudja másokéval. Remek nap az előrejutásra!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön születési uralkodójával együttáll, könnyű és könnyelmű flörtök kísérhetik ezt a tranzitot. Előfordulhatnak váratlan események, vagy lelki változások, egyik érzelmi végletből a másikba eshet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön harmadik sorsterületén helyezkedik el a Hold-Uránusz konjunkció, amely heves összetűzésekre ad okot a közvetlen környezetében. Váratlan problémák adódhatnak otthonában és a szomszédok most nem mutatkoznak túl segítőkésznek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: