2018-06-23 21:00:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Váratlan előnyökhöz juthat

Napi horoszkóp június 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma családja körében tölti a napot, könnyen meg tudják beszélni az esetleges problémákat és gyorsan közös nevezőre is jutnak, nézőpontjaikat egyeztetni tudják, mert nincs is távol egymástól. Gondolatai magánéletére irányulnak, remek alkalom kapcsolatai javítására.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Próbáljon meg ellenállni a nagy evészetnek-ivászatnak, mert könnyen súlygyarapodás lesz a vége, amit ön semmiképpen nem szeretne. A mai napot hasznosan és élvezetesen otthon tölti, családtagjaihoz fűződő kapcsolata harmonikusabbnak tűnik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma kifejezetten az anyagiak állnak a gondolatai fókuszpontjában. Minden bizonnyal jól ki is találja, mi lehetne még az a plusz bevételi forrás, amivel családi kasszáját biztosabbá tehetné.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Észjárása ma nagyon élénk és tiszta, ha sikerülne egy kicsit nyugalomra inteni elméjét, és az ön előtt fekvő üzleti ügyre koncentrálni, akkor sikert érhetne el. Hatékonyan tud ma kommunikálni, elméje éber, tárgyilagos szemléletmódja biztosítja a sikert.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma ön a Vénusz hatására fogékony a szerelemre és a vidámságra, könnyen magához vonzhat olyan embereket, akik remek társasága lehetnek a szórakozásban és a kikapcsolódásban. Egy új barátra is szert tehet a mai nap folyamán.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma nagyon foglalkoztatja önt a szellemi társakhoz való csatlakozás lehetősége. Mindenképpen hasznára válna egy klubtagság, mert ott elfogulatlan baráti konzultációkra számíthat, ami segítene helyre tenni azt, ami most önben a feje tejére állt.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Szerelmi kapcsolatait ma nagy békesség lengi körben, partnere iránt a legszebb érzéseket táplálja. Jó nap ez a mai társasági életre, vagy csoportokkal, hasonló nézőpontú emberekkel kapcsolatba kerülni, ismét Vénusz istennő segítségére számíthat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Érzelmi állapota ismét zaklatott, ha lehet, ne a családtagjain vezesse le rossz hangulatát. Ma ön ingerlékeny és szeszélyes, tartsa ellenőrzése alatt viselkedését. Megelőzhető ez a hangulat, ha leásna egy kicsit mélyebbre a probléma gyökeréhez, rájönne, mi okozza.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Eléggé veszekedős hangulatban van a mai napon, Mars Istenség keze van benne, azt érzi hite és becsülete forog kockán. Nincs erre szükség, látásmódja különbözik másokétól, ez teljesen rendben van így. Mégis, ha ma meg kell győzni a többieket az ön álláspontjáról, lesz hozzá elég önbizalma.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön remek stratéga, ma is azon mesterkedik, hogyan tudna másokat a céljai érdekében mozgósítani. Környezete nagyra tartja az ön képességeit és biztosan eléri, hogy az ön oldalára álljanak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma ön fáradhatatlan, ötletgazdagsága kiapadhatatlan. Nem a köszönetért cselekszik. Arra vigyázzon, hogy ami önnek természetes, másokat lehet, hogy megterhel, és nem bírnak ekkora terhet, nyomást elviselni.


Halak: II. 19. - III. 20.
Figyelmét ma a gyakorlati kérdések kötik le, nem pedig a románc. Váratlan előnyökhöz juthat ma, különösen pénzügyi vonalon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: