2020-05-07 07:51:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Úgy érzi, csak jó dolgok történhetnek önnel

Napi horoszkóp május 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Skorpió-telihold a nyolcadik sorsterületét érinti. Lehetősége lesz megbeszélni üzletfeleivel a közösen kezelt pénzügyeket, amelyben nem mindig értenek egyet. Most sem feltétlenül, mert mindketten csak a saját érdeküket nézik, de azért sikerül közös nevezőre jutni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma az érzelmeit szenvedélyesebben fejezi ki, ha a kapcsolat kiegyensúlyozott alapokon nyugszik, akkor ez így rendben is van. Ha feszült kapcsolatban van a partnerével, az ellentét tovább mélyül.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most nagyobb figyelmet fektet a háztartásra, hogy minden gördülékenyen menjen. Ha túl sokat stresszel, fizikai tünetekkel fizethet érte.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szívesen kerülne kapcsolatba másokkal, de mivel ez most nehézkes, ezért a kreativitásban élheti ki magát. Ma a fókuszpont az érzelmeken van, a gyermekei iránt, vagy szerelme felé törődésben fejezheti ki ezt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A telihold a negyedik sorsterületét emeli ki, most önmagára, befelé figyel. A családi kapcsolatok is nagyon fontosak. Szívesen van otthon, finomakat süt-főz a családjának, ez most teljesen kikapcsolja.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha most nincs sok tennivalója, akkor unatkozik, de persze elképzelhetetlen, hogy ne találjon magának valami feladatot. Szorgos házimunkába kezd, vagy érdeklődését elégíti ki azzal, hogy körbe telefonálja az összes ismerősét.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A bolygók kellemesen befolyásolják mai napját. Magasröptű ötletei vannak, amiket mind egyszerre szeretne megoldani. Egy jelentéktelen epizód létfontosságú üggyé válhat. Meglepetésként ajánlatot vagy pénzküldeményt kaphat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma nagyon energikus, emiatt viszont túlságosan impulzívan reagál. Remélhetőleg párja a megfelelő érzékenységgel kezeli az ön érzéseit. Jó híreket kap, amiket már régóta vár.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Úgy érzi, pihenésre van szüksége, és nem akar részt venni semmilyen mély érzelmi drámában. Az álmaira nagyon figyeljen, fontos üzenetet közvetíthetnek!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Vágyakozik a szabadságra, új dolgokat szeretne kipróbálni. Annak ellenére, hogy ön szabálykövető ember, a telihold felkelti önben a csendes lázadót. A döntések napja lesz a mai, alapvető kérdéseket vitat meg a párjával.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nagyon szeretné, ha szakmailag régebben megálmodott céljait végre elérné, ma olyan emberekkel veszi körbe magát, akik támogatják erőfeszítéseiben. Elégedetlen a helyzetével, és sok mindenen szeretne változtatni.


Halak: II. 19. - III. 20.

A szellemi, érzelmi és a fizikai szabadság is fontos ma önnek. Belemerülhet egy fantasztikus regény olvasásába, meditálhat, vagy bármi olyasmit tehet, ami feltölti. Érzelmileg is könnyedebb hangulatban van, és úgy érzi, csak jó dolgok történhetnek önnel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: