2019-07-30 04:58:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Túlhajtotta magát, pihenjen többet!

Napi horoszkóp július 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma elindulhat egy külföldi munkaútnak és rengeteg élménnyel, hódítással gazdagodva térhet haza. Raktározza el ezeket az élményeket, mert ezekre fog a későbbiek során kellemesen visszaemlékezni.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz az ön harmadik életterületen van, még másik két bolygóval. Ön fogékony a szerelemre és a vidámságra, ma könnyen vonzhat magához embereket. Megfelelő alkalom a szórakozásra, kikapcsolódásra, vagy olyan helyekre menni, ahol élvezheti mások társaságát.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold és a Merkúr is az ön második sorsterületén tartózkodik, megfelelő alkalom arra, hogy előkészítse szerződéseit, nézze át benne az apró betűs részeket is, és ha valami még eszébe jut, jegyzeteljen, mert hamarosan aláírják ezt a nagyon nehezen tető alá hozott szerződést.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy most kezdődő szerelmi kapcsolat nagyon romantikus lehet. Hosszú távon is működni fog a dolog, ön már régen várja, hogy az igazi lelki társ megérkezzen.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön első sorsterületén több planéta is átvonul, ha önre néz valaki, akkor azt látja, csak úgy sugárzik az életörömtől. A Mars még mindig annyi fizikai energiával látja el, hogy képes lenne most az egész világgal elbánni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Neptunusz most trigont alkot a Holddal, ez lehetőséget ad önnek, hogy más embereknek őszinte jó szándékkal a segítségére legyen. Ha egy picit többet megy emberek közé, megismerheti lelki társát, amire már oly régóta vár.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold ma az ön tizedik sorsterületén tartózkodik, üzleti és szakmai ügyei kerülnek előtérbe. Ösztönösen megérzi, hogy mások mit szeretnének, így remekül szerepel ma a társasági összejöveteleken. Előfordulhat, hogy egy felettese szerelemes lesz önbe.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Becsvágya ma hatalmas, és sokra is viheti a mai napon, ha nem feledkezik meg a többiek érdekéről és igényeiről. A Mars az ön tizedik sorsterületén halad át, mások ettől a hatalmas energia áramlattól fenyegetve érezhetik magukat, ezért az lenne a legjobb, ha egyedül dolgozna.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold belépett az ön nyolcadik sorsterületére, és közben trigont alkot a Neptunusszal: most szinte a kisujját sem kell nyújtani és pénzt vonhat magához, olyan helyről, amire nem is számított.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön első sorsterületén tartózkodó Szaturnusz szemben áll a Holddal az ön hetes sorsterületén, magányosnak érezheti magát, teljesen alaptalanul, hiszen ön vágta el a lehetőséget ön és a külvilág között. Változtasson ezen!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A negyedik sorsterületén elhelyezkedő uralkodó planétája sok gondnak a forrása. Ön nem érzi magát jól abban a lakásban, amiben lakik, szeretne elköltözni, partnere viszont nem. Ha nem tudnak megegyezni, ezen a kardinális kérdésen kenyértörésre kerül kapcsolatuk.


Halak: II. 19. - III. 20.

A hatodik sorsterületén átvonuló bolygócsoportosulás most okozhat önnek némi egészségügyi problémát. Valószínűleg egyszerűen túlhajtotta magát, pihenjen többet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: