2012-10-30 01:49:56• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Halak - Törj ki a rutinból!

Napi horoszkóp október 30-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Egy nagyon hosszú Holdszünettel kezdődik a nap. Elégedetlen vagy, még önmagaddal is. Bosszankodsz például a ruhatárad miatt, mert „nincs egy rongyod, amit felvegyél”. Azért vannak ennél rosszabb dolgok is, nem? Ne hagyd ilyen apróságok miatt elrontani a napodat. Sokkal jobb, ha megnyugodsz, és inkább befelé nézel önmagadba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Ma egész nap Holdszünet lesz. Ezenkívül a Nap és Plútó is kapcsolatra lépnek egymással: mélyen érzel, apróságokért is hálás vagy, és kellemes meglepetésekben lesz részed. Még akkor is mély megelégedettséget és örömöt fogsz érezni, ha az egész napot munkával kell töltened. Ennek persze feltétele az, hogy figyelembe veszed az egésznapos Holdszünetet, mindent lassan csinálsz, és mindig újra időt fordítasz az orientációdra, tehát nem engeded gondolataidat szerteszét csapongani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


Ha ma reggel felébredsz, már benne vagy egy hosszú Holdszünetben. Érdekes módon nem leszel fáradt, hanem egy bizonyos fajta meditatív nyugalomba merülsz el, melyben sokkal tisztábban látod a dolgokat, mint egyébként. Így hát éber és nyugodt vagy egyszerre. Ebben az állapotban életed további dolgai világosodnak meg előtted. Estére azután mégis elfáradsz. Menj korán aludni, egész tested hálás lesz érte.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


Ma egy Holdszünet kellős közepén találod magad. Mivel a Holdszünet alatt a Nap és Plútó kezet nyújtanak egymásnak, kíváncsi leszel, mint egy kisgyerek. Ennek megfelelően többet kérdezel, utána akarsz járni egyes dolgoknak, tovább szeretnél látni az orrodnál. A rossz oldala mindennek az, hogy a rutin és a monotónia nehéz teherként ül a válladon. Ha a Holddal jársz, járj el tudatosan, lassan, és tarts sokszor kisebb szüneteket. Ami tilos: a fontos egyezségek megkötése.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Ma már benne vagy egy Holdszünetben, ami holnap estig eltart. Természetesen el kell végezned a rád bízott munkákat. Talán szabad vagy, estére pedig biztosan az leszel. Ennek a Holdszünetnek megvan a potenciálja, hogy valamit tisztázz, vagy elintézz, ami már régóta esedékes. Ez csak személyes dolgaiddal, vagy a kedveseddel való együttéléssel lehet összefüggésben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Ma Holdszünet van, ami egész szerda estig elhúzódik. Mit lehet tenni egy ilyen hosszú Holdszünet alatt? Ha nem kell dolgoznod, szerencsés vagy, mert szabadon teheted, amit csak akarsz. Nehezebb, ha dolgoznod kell. A Hold nélkül minden sokkal megerőltetőbb, több energiába és idegességbe kerül. Csak a szabadon eltöltött estével vigasztalódhatsz. Jól teszed, ha megajándékozod saját magad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A mai napon már a Holdszünet alatt ébredsz. Ez azt jelenti, hogy a Hold szabadnapot ad neked. Sajnos, a legkevesebben engedhetik meg ezt maguknak. Azonban mindenkinek módjában áll gyakrabban szünetet tartani. A stressz semmi esetre sem ad előnyt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Már reggel benne vagy egy rendkívül hosszú Holdszünetben, ami szerda estig fog tartani. Ez fellazítja életedet. Szabadabban adhatod magadat, mint máskor. Legszebb az lenne, ha ma nem kellene dolgoznod, és hagyhatnád magad mellett elmenni ezt a napot. Ha nem ez az eset áll fenn, mindenesetre lazábban veheted a dolgodat. Este mindenképpen élvezheted a szabadságot, amivel a Hold megajándékoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Ma egy nagyon hosszú Holdszünet közepében találod magad. Emelkedett a hangulat, úgy érzed, mintha lebegnél. Ilyenkor persze nem jó, ha szokásos napi feladataidat kell ellátnod. Legyél óvatos! Másik oldalról nézve mély belátást nyersz magadról és az emberekről, akik közel állnak hozzád. Ez egy jó időszak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Már kora reggel Holdszünet kezdődik, és 47 órán át eltart, egészen szerda estig. Nem csoda, ha elgondolkodó és introvertált leszel. Ne kényszerítsd magad semmire, mert ebből a látszólagos ürességből és csendből nagyszerű dolgok jöhetnek létre, ha nyugalomban engeded növekedni és megérni. Természetesen érvényes az is, hogy a Holdszünet alatt ne kezdeményezz semmit. A rád bízott dolgokat természetesen el kell végezned. Ezeknél is fontos, hogy gyakran iktass be szüneteket, és közben a Holdra gondolj.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Ma már benne vagy egy kétnapos Holdszünetben. A mindennapos kötelezettségeiddel meglesznek a problémáid. Teljesítsd őket, de tarts mindig szüneteket, és fordulj az élet kellemesebb oldalai felé. Ha jót akarsz tenni magaddal, fordíts időt arra, hogy találkozz a Holddal: ülj le valahol egy nyugodt helyen, hunyd le a szemed, tartsd karjaidat úgy, hogy kezed az égre mutasson. Képzeld el minden belélegzésnél, hogy a Hold energiáját felveszed magadba. Ez rendkívül nyugodt, nyugtató energia, mert a Hold szünetel. Kilélegzésnél gondolj arra, hogy a fáradt energiát elengeded magadból.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Amikor ma reggel felkelsz, már bőven benne vagy a Holdszünetben. Olyan tevékenységekre bíztat, amelyek nem mindennaposak. Ezzel szemben egyáltalán nem tudod rávenni magad arra, hogy bármit is elvégezz a saját háztartásodban. Nyugodtan törj ki a rutinodból! Csak ez tesz ma boldoggá és elégedetté. Hosszú távon ez a Holdszünet segít újjászervezned magad, közeli jövődet jól megtervezned. Mivel egyidejűleg a Nap és Plútó is hatnak, fennáll annak a veszélye, hogy hektikus leszel. Ha sikerül mederbe terelned ezeket az erős energiákat, akkor még sikeres is lehetsz ezen a napon.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: