2015-08-02 09:55:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Töltse kedvesével az estét

Napi horoszkóp augusztus 2-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz jó fényszöget kap. Ma kiválóan érzi magát, különösen kedves emberek társaságában töltheti az idejét, akár kirándulni megy, akár teniszezni. Este ne maradjon egyedül.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Élvezheti otthonában is a kellemes nyarat, kényeztetheti magát, lazíthat, vagy lustálkodhat egy nagyot. Szerencsés helyzetben állnak a csillagok, élvezze ki a hétvégét!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ezt a napot Önnek ajándékozták a csillagok. Akár egyedül, akár a családjával, vagy a barátaival tölti az időt, remekül szórakozik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nyugodtan hódolhat a gasztronómia örömeinek. Ügyeljen a kellő egyensúlyra a mozgás és a pihenés között, így tudja a legjobban kipihenni magát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy gyönyörű nap áll Ön előtt. Hangulata nem is lehetne ennél jobb! Délután jót tenne Önnek egy kis mozgás. Mit szólna egy kerékpártúrához? Este pihenjen sokat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Használja ezt a napot az abszolút pihenésre. Alaposan aludja ki magát, pihenjen és töltődjön fel.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Semmi sem szebb a szerelemnél, és ezt ön is érzi most. Örülhet, ha kedvese társaságában töltheti az idejét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Még a pihenőnapján is különböző kérdésekkel kell foglalkoznia. Ne rejtse el a gondolatait, beszéljen róluk! Az estét töltse társaságban, és lazítson végre!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A vasárnap pompásan indul. Kényelmesen kezdheti a napot, akármennyire is szeret mozogni, a bolygók most felébresztik Önben az élvezetek kedvelőjét. Délután egy kis sport, lustálkodás, fagylaltozás, mindez jót tesz Önnek, és pompásan fog szórakozni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Lazuljon el egy kicsit, hangolódjon rá a következő hétre. Muszáj pihennie, mert e nélkül komoly problémákkal kellene szembenéznie. Megfájdulhat a háta, vagy a gerince. Ha teheti, maradjon egész nap ágban.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Fordítson a családjára elegendő időt! Délután vicces kedve támad, pancsolhat a medencében, új emberekkel ismerkedhet meg. Ilyen nap illik a nyár minden napjához.

Halak: II. 19. - III. 20.
Aludjon minél tovább. Reggelizzen kényelmesen, olvasson, és élvezze, hogy ma nem kell dolgozni. Délután menjen sétálni, úszni, érezze jól magát. Este a Hold a Halak jegyében áll, töltse kedvesével a nap utolsó szakaszát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: