2017-10-01 10:34:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Tanuljon meg bízni társágban

Napi horoszkóp október 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Érzékiséggel és meghitt beszélgetésekkel kezdődik ez a nap. Ha ön még egyedülálló, feltétlenül menjen el szórakozni, mert most megismerkedhet valakivel, aki alaposan megdobogtatja a szívét…

Bika: IV. 20. - V. 20.
Zsúfolt és pörgős napra számíthat. Feszült lehet kora délelőtt, ekkor néhány vita is kipattanhat ön és a párja között. Délutánra már szent a béke!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Úgy érzi, kissé sokat dolgozott az utóbbi időben. Sokat vállalt, s most fáradtnak érzi magát. Lazítson, meditáljon, este pihenjen, olvasson egy jó könyvet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nagy Önben a vállalkozó kedv, és biztosan nem fog sokat otthon üldögélni. Egy kisebb kirándulás pont megfelelő program lesz az ön számára. Párjával együtt kellemes estét töltenek el barátaik körében.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Bár sok a teendője mostanában, jó lenne, ha még kiélvezné az ősz nyújtotta örömöket. Szakítson időt arra, hogy jó programokat találjon!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Vidám programok teszik örömtelivé a napját, a legjobban társaságban fogja érezni magát. Vigyázzon, a társa féltékeny lehet, talán nem is teljesen ok nélkül.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ne legyen túlságosan naiv, mert valaki könnyen megsebezheti. Fizikailag se terhelje túl magát, pihenjen sokat, ha teheti.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most képes lesz arra, hogy valóban a jelennek éljen, és igazán boldog pillanatai lehetnek! Fontos azonban, hogy meg tudja őrizni a függetlenségét, anyagi és szellemi téren egyaránt! Egy váratlan látogatásnak nagyon fog örülni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Túl sok feladatot kapott az elmúlt héten, és pillanatnyilag arra van szüksége, hogy alaposan kialudja magát. Ne tervezzen mára különleges programokat, inkább pihenjen! Este egy telefonhívás, vagy e-mail nagy örömet okozhat!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Eseménydús napra számíthat, a váratlanság ma törvényszerű. Próbáljon meg felkészülni rá lélekben, akkor talán kevésbé fogja frusztrálóként megélni a történéseket. Sőt, akár még szerencsésnek is érezheti magát a végén.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Tartson nagyobb távolságot az önt körülvevő emberektől! Vannak rosszakarói a környezetében, ezért jobban meg kellene gondolnia, kit is fogad a bizalmába közülük. Nehogy csalódás legyen a vége! Egy távoli rokonával különösen legyen óvatos…

Halak: II. 19. - III. 20.
Kedvező bolygóállások segítik ma önt, minden feltétel adott ahhoz, hogy igazán élvezze az életet. Mintha minden gondja egy csapásra elszállt volna. Ön ma az szerencse kegyeltje. És ebben a társa is osztozik önnel, főleg, ha megtanul bízni benne.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: