2018-12-22 07:53:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Talán kicsit elúszott a teendők intézésével…

Napi horoszkóp december 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A legjobb hangulatban találja a reggel, és tele lesz vállalkozó kedvvel. Családja körében élvezetesen töltheti ezt a napot. A Nap és a Jupiter is jó hangulatot csinál, önnek pedig sok terve van mára. Pozitív beállítottsága jó hatással lesz a többiekre is.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap átlépett a Bak jegyébe. Sok apró tennivalót kell még elintéznie, de a háztartást pillanatok alatt sikerül rendbe tennie. Mit szólna egy laza sétához, ez alkalommal a belvárosban? Biztosan nagyon hangulatos lesz!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egész nap feszült lehet, és ezt a környezetére is átragaszthatja. Ne idegeskedjen: ha hisz abban, hogy az imái meghallgattatnak, megérkezik rájuk a válasz, vegye hát észre a fentről érkező útmutatást!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz jó fényszöget vet a Rák jegyére. Ennek ellenére csak a legszükségesebbeket intézze el, délután pedig nyugodtan lustálkodhat. Egy kis szunyókálás nagyon jót fog tenni. Este találkozzon a barátaival. Csináljanak közös programot, és élvezzék egymás társaságát. Ez olyan, mint a balzsam a lelkének.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lélekjelenléte és higgadtsága lehetővé teszi, hogy bizonyos dolgokra higgadtan reagáljon. Karácsony a szeretet ünnepe: egyetlen tervének sem szabad olyan merevnek lennie, hogy ne lehessen az utolsó pillanatban változtatni rajta.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kellő bátorság van most önben ahhoz, hogy szakítson azokkal a dolgokkal, amiket feleslegesnek tart az életében. A siker érdekében bármire képes, még a kényelmetlen helyzeteket is vállalja. Magánéletében fontosabbnak tartja a boldogságot az anyagi javaknál.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Részese akar lenni az ön körül zajló eseményeknek, mindent figyelemmel kísér. Szívesen találkozik és beszélget emberekkel, akiknek hasonlóak az érdeklődési körük. Kedvesével most nagyon harmonikusan kapcsolódnak egymáshoz.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma jól gondolja meg, hogy mire és mennyit költ, nehogy túl sok pénzt adjon ki. Utólag már hiába bosszankodna… Délután szervezzen valami jó programot. Ne maradjon otthon! Társaságra és szórakozásra lesz szüksége.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter a Nyilas jegyében áll. Jó időszak ez az utazásokhoz, tanuláshoz, és horizontjának tágításához minden irányban. Ne tékozolja el a lehetőségeket lustálkodással, ne maradjon otthon, változatosságra van szüksége.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Hajlamos arra, hogy a mások szükségleteit helyezze előtérbe. Most ez némileg megváltozik, szükségét érzi annak, hogy saját magáért tegyen valamit. Tudja, hogy mire képes, és azon fáradozik, hogy céljait megvalósítsa, igényeit kielégítse. A szerelemben nagyobb hangsúlyt fektet az érzelmekre.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Környezetében az emberek túlságosan szétszórtak, így önnek kell helytállnia, rendbe tenni mindent az otthonában. Különös gondot fordít a lakás szépítgetésére is. Ön remek házigazda, és ezt most be is bizonyíthatja!


Halak: II. 19. - III. 20.

Talán kicsit elúszott a teendők intézésével… Van még néhány ajándék, amit be kell szereznie. Bár utálja a tömeget, most mégis kénytelen lesz a túlzsúfolt boltokban vásárolni. Kérje meg a párját, hogy intézzen el néhány dolgot ön helyett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: