2019-11-27 08:17:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szerződéseket ma ne írjon alá

Napi horoszkóp november 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz és az Uránusz között kedvező fényszög miatt most ön igen népszerű személy, rengeteg rendezvényre hívják, és sok találkozóra, ahol, alkalma van néhány furcsa személlyel megismerkedni. Önnek nagyon tetszik ez a helyzet, szokatlan és rendkívüli emberekkel köt ismeretséget, akik hatással lehetnek a romantikus és pénzügyi helyzetére is.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az Uránusz az első sorsterületén hátrafelé döcög, miközben a Vénusz trigonnal fényszögeli. Szokatlan társasághoz van szerencséje, akik merőben mások, mint akiket eddig ismert, egy szórakoztató, vad románc is kezdetét veheti a mai napon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az intuíciója felerősödik, és ezt a mai döntéseihez fel is használja. A szerencse is a kezére játszik, jókor van jó helyen. A bolygók kedveznek a művészeteteknek és a lelkiségnek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az intuíciója felerősödik, és ezt a mai döntéseihez fel is használja. A szerencse is a kezére játszik, jókor van jó helyen. A bolygók kedveznek a művészeteteknek és a lelkiségnek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Munkakörnyezete harmonikus, munkatársaival való kapcsolata most szinte baráti, sőt. Több összejövetelt is tartanak a kollégákkal, és valakivel még romantikus szálak szövődhetnek. A csapatszellem kiváló, minden más az ön döntésén múlik.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Vénusz az ötödik sorsterületén vonul át, természetes, hogy felerősíti a vonzalmakat, a szerelmet az életében, anélkül hogy ön bármit is tenne ezért. Rengeteg hódoló van most ön körül.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Önnek most sok találkozója van, az események kedvező hatással vannak a párkapcsolati lehetőségeire. Ön nagyon bájos és elragadó természetű, és ebben az időben mintha maga mögött hagyná a félelmeit, boldogan elfogadja mindazt, ami szokatlan. Készen áll a kísérletezésre.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A gondolkodása és fantáziája most szárnyaló, érdemes lenne befogni ezeket az energiákat, és a remek ötleteit gyorsan megvalósítani. Ezeket az eredményeket a Neptunusz-Merkúr pompás fényszögének köszönheti, ami most önt mélyen megérinti.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz az ön második sorsterületén jár nagyon jól aspektálva, ami sok pénzt hozhat a házhoz. Remek lehetősége adódik most az üzletkötésre, használja ki a lehetőséget, az ajánlatot nem teszik meg még egyszer.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A romantikus ügyek most fókuszba kerülnek, az első sorsterületén áthaladó Vénusz felfokozza a vonzerejét, amely egyébként visszafogott, elegáns és decens. Ön nyilvánosan soha nem merész, de pontosan látszik, hogy mennyire szenvedélyes is tud lenni!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az Uránuszt a Vénusz kellemesen fényszögeli: önnek most számtalan lehetősége adódik, érdemesebb lenne a látszólag szerényebbnek mutatkozó személyekre is odafigyelni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kreativitása magasan szárnyal, alkalmas a mai nap bármilyen alkotásra. Ha van hobbija, szánjon rá időt! Szerződéseket viszont ne írjon alá.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: