2020-06-16 07:54:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Sok türelemre lesz szüksége a mai napon

Napi horoszkóp június 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold délután átlép a második sorsterületére. Lehetősége lesz ingatlanügyekbe beszállni, befektetés vagy költözés céljából. Az ár nagyon kedvező, de később még felmerülhetnek komoly akadályok, ezért körültekintően járjon el a szerződéskötéskor!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Főnöke vagy kollégái nagyon megbántják, úgy viselkednek, mintha a csoportban ön lenne a leggyengébb láncszem. Engedje el a füle mellett a megjegyzéseket, nincs igazuk, és valószínűleg szándékos a sértegetés.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Elképzelhető, hogy valaki egy bosszantó kéréssel keresi fel, amire egyáltalán nem számított. Nemet nem mondhat, igent nem tud jó szívvel... Kényszerítve érzi magát, és ettől feszült lehet. Essen túl a dolgon!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Szaturnusz közötti fényszög a pénzügyeit érinti, valószínűleg nem fizetik ki időben a munkáját. Nem kellemes állapot, az biztos, de önnek mindig van tartaléka, és ezt az összeget is megkapja majd, csak késlekedés várható.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A kommunikáció ma nem lesz az erőssége. Fizikailag sincs a csúcson, a bolygók gyengítik az energiáját. Ha úgy látja, hogy valahol nem becsülik eléggé, harcoljon, de nemes ellenfélként, ahogy az önhöz illik. A pletykálkodást kerülje!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha már elhatározott valamit, akkor kár lenne azt feladnia az első akadálynál. Inkább erőlködjön még egy kicsit: előbb-utóbb engedni fognak önnek. Meglesz a szükséges engedély, jóváhagyás, pénz, vagy bármi, amire szüksége van!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érzékeny lelkét ma megbánthatja egy ismerőse. A seb annál nagyobb, vagy mélyebb, minél közelebbi ismerős az illető. Ha rokon, vagy családtag, akkor még napokig fájhat a megjegyzés. Beszéljék meg!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold-Szaturnusz fényszöge a párkapcsolat és az otthon területén fejti ki hatását. Idős szüleinek helyzetével, vagy ingatlannal kapcsolatosan nem értenek egyet partnerével. Próbáljanak meg közös nevezőre jutni, mert a probléma magától biztosan nem oldódik meg!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A közlekedésben legyen óvatos, saját és mások testi épségére vigyázzon. Testvéreivel, szomszédjaival, közvetlen környezetével egy kicsit diplomatikusabb hangnemben kommunikáljon, ne sértse meg őket, mert utána nehéz lesz kiengesztelni őket.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Meglepő tapasztalatokat szerezhet egy önhöz közel álló személlyel kapcsolatban. Hatására az illetőről kialakított képe szinte teljes egészében megváltozhat. A jó hír, hogy egészen pozitív értelemben, ezért biztosan nőni fog az ön szemében.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Próbálja meg elkerülni a rázós helyzeteket, a konfliktusokat, mert nagy az esélye annak, hogy vesztesen fog kikerülni belőle. A taktikázással, az ütőkártyák kijátszásával viszont annál többet elérhet. Többet ésszel, mint erővel!


Halak: II. 19. - III. 20.

Sok türelemre lesz szüksége a mai napon. Rengeteg a tennivalója, és valakinek a környezetében állandóan van valamilyen kritikus megjegyzése, amivel még tovább feszíti önnél a húrt. Este egy beszélgetés a barátaival megnyugtathatja!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: