2020-05-13 07:49:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Pénzügyek terén most átmenetileg elpártol öntől a szerencse

Napi horoszkóp május 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr és a Mars helyzete kellemetlen incidenst jelez, valószínűleg valaminek lejár a fizetései határideje. Nagyon felidegesíti magát, hogy még mindig a szüleire szorul. Annyira ingerlékeny, hogy kisebb baleset is érheti.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Egyik barátjában felfedez néhány apró hibát, de ne törődjön velük. E barátsággal tiszta aranyat tart a kezében, amit nem szabad egykönnyen veszni hagynia. Este olvasson, élvezze, hogy jut ideje kedvenc időtöltésére.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr-Mars fényszöge miatt ön ma nagyon feszült, óvatosnak kell lennie, figyeljen oda minden tárgyra, amivel dolgozik, mert könnyen megégetheti vagy megvághatja magát.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma néhány másodperc alatt képes lesz megismerkedni az érzelmi skála legmagasabb és legmélyebb fokával, az, hogy partnere még mindig képes kiváltani önből ezeket a szélsőségeket, bizony a szerelem jele. Becsülje meg ezt az embert.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Bármihez is kezdjen ezen a héten, azt folytatnia kell. Végezze dolgát úgy, ahogyan azt elvárják öntől, ne legyen ellenséges. Együtt kell működnie a kollégáival.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A szomszédban történik valami, ami érezteti hatását az ön otthonában is. A dolog nagyon felbosszantja, főként, hogy semmibe veszik a sérelmeit. Beszéljen nyíltan a problémáról.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szerződéssel kapcsolatos papírjai nincsenek rendben, késések várhatók, lehetséges, hogy nem tudják átírni a gáz- vagy villanyórát, vagy az intézmények nyitvatartási ideje túl rövid, és önnek ez komoly bosszúságot jelez.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha elég időt ad magának arra, hogy a finom részletekre is kitérjen, akkor minden üzleti lépése jól fog alakulni. A fennhéjázó hajlamát ajánlatos visszafogni, készséggel hallgassa meg a többiek véleményét és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Türelmetlenné válik minden kötöttséggel szemben, ma különösen rosszul viseli, ha dirigálnak önnek. Ha egy mód van rá, akkor meg akar ettől szabadulni. Ön valóban nem beosztottnak való. Ha egy mód van rá, a meglévő keretetek között szeretne szabad kezet kapni.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Most extra adag fegyelem és kitartás van meg önben a hosszú távú tervek megvalósításához, ha el tudja kerülni, hogy gondolkodása túl rugalmatlanná váljon, és nem veszik el minden kis részletben, akkor egy üzleti lehetőség tálcán kínálja magát.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Olyan emberekkel hozza össze a sors, akik a legkevésbé sem az ön kedvencei és idegesítik. Próbálja meg nézeteltérés nélkül átvészelni ezt a napot. Este lazítson otthonában, olvasson, tévézzen.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Pénzügyek terén most átmenetileg elpártol öntől a szerencse. Úgy érzi, hogy valaki becsapta, megbántotta. Igyekezzen elfoglalni magát munkájával, és ne adjon alkalmat arra, hogy félbeszakítsák!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: