2016-01-28 09:54:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Párkapcsolata megújulhat

Napi horoszkóp január 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold és a Jupiter szárnyakat adnak, energiával és lendülettel látják el önt. A Vénusznak még mindig erős a hatása, a kapcsolatai terén néhány kellemes meglepetésre számíthat. Kivéve ha csak otthon üldögél...

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold csütörtökön a Szűz jegyében marad, ez kedvező az ön számára. Ha van kedvese, varázslatos órákat tölthetnek el együtt. A Hold és a Jupiter együttállása miatt igazi szerencsenap lehet ez a mai.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A nap nyugodtan és békésen kezdődik, ezért is éri váratlanul, amikor egyik pillanatról a másikra egy veszekedés kellős közepén találja magát. Húzza meg a határt, és ne hagyja, hogy bárki felidegesítse!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nyugtalanul és idegesen ébred, mert a Merkúr szemben áll a Rák jegyével, ezért könnyen előfordulhat az is, hogy valamilyen nézeteltérésbe keveredik, akár idegenek közötti vita részesévé is válhat. A Hold és a Jupiter együttállása szerencsét is tartogat mára, hagyja magát meglepni!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szűz jegyében marad, a Merkúr pedig együtt áll a Plútóval, ez ismét halogatást és könnyelműségből elkövetett hibákat hozhat. Szorítkozzon a legszükségesebb feladatok elvégzésére!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr együtt áll a Plútóval, ez egy különösen kritikus kapcsolat. Ma különösen nagy az esély a félreértésekre és a hibákra. Legyen különösen figyelmes, a munkájában mindent ellenőrizzen akár háromszor is. Az élet más területein szerencsés véletlenek történhetnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai bolygóállásoknak köszönhetően sokan vannak veszekedős hangulatban. Térjen ki a provokációk elől, és próbáljon meg senkit sem ingerelni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Csütörtökön a Hold és a Jupiter összekapcsolódnak egymással: sokat profitálhat ebből a konstellációból, egyértelműen ez a legjobb napja a hetének. Jó hangulatban telik a nap, „humoránál lesz", és szerencsés véletlenek is megeshetnek...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma halmozódnak a félreértések, és az erre a napra tervezett dolgokkal csak nehezen halad előre, mert állandóan közbejön valami. Fontos, hogy megőrizze a nyugalmát, és bízzon a megérzéseiben!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Merkúr együtt áll a Plútóval a Bak jegyében: dolgozzon ki egy különösen alapos tervet, mert ma nagyon kritikusan fogják elbírálni a munkáját. Nyugodtan kérjen segítséget a kollégáitól, ha kell, most értékes tippeket kaphat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Merkúr és a Plútó együttállása miatt (is) fontos, hogy jól válogassa meg a szavait. Ma könnyen ráléphet valakinek a tyúkszemére, vagy könnyelműségből hibát véthet.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében együtt áll a Jupiterrel, és felélénkítheti a kapcsolatait. Most szívesen szerez örömet másoknak, és ezt duplán vissza is kapja tőlük. A párkapcsolata most megújulhat, és megerősödhet az önök között lévő kötelék.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: