2020-04-26 08:02:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Önmagát is megjutalmazhatná néha

Napi horoszkóp április 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz-Hold konjunkciója az ön harmadik sorsterületén halad át. Ez a konstelláció önt szerelmes hangulatba kergeti, kedves, gyengéd, szentimentális, most az erotikán lesz a hangsúly.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A szerelmi érzések felhevülnek ezen a napon, élvezze a pillanatot. Tele van szeretettel és most teljes a nyugalom ön körül. Romantikus pillanatoknak lehet része, mely mindkét fél részére kielégítően hat.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Vénusz-Hold konstelláció az ön első sorsterületén halad át, ha a párjával van együtt, akkor nagy boldogságban töltik az időt. Ha szingli, ma kreatív képességeiben vezesse le az energiát, hódoljon például a hobbijának.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Önnek ma semmi egyébre nincs szüksége, mint elvonulásra, kérdés az, hogy megteheti-e. Bizonyára akad a lakásnak egy olyan zegzugos helye, ahol meghúzódhat, mert most a magányból tud töltekezni, és erre nagy szüksége van.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön a család központja, mindenkitől megköveteli a figyelmet, melyet meg is adnak önnek. Egész nap bohóckodik, vicces történeteket mesél, nagyon kellemesen érzik magukat együtt. Ha a gyerekek is bevonhatók a buliba, akkor szórakozásban nem lesz hiba.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Nap-Uránusz konjunkció az ön kilencedik sorsterületén jön létre, önt most különösen a politika, a világnézeti kérdések kötik le, a televízióból informálódik, szeretne tájékozott lenni. Egy kissé hipochonder, ennek legyen tudatásban.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szexuális késztetései felélénkülnek, szerencsés, ha párkapcsolatban él, mert akkor szerelmük magas hőfokon ég. Most mélyenszántó, finom felismerésekhez juthat kapcsolatukat és partnerét illetően.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma csak pihenésre vágyik. Bizonyára van otthonában egy olyan kuckó, ahová elvonulhat, és valami alkotásba kezdhet, amely nem a munkája, de maximálisan kikapcsolja önt.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nap-Uránusz konjunkció a hatodik sorsterületén vonul át, ha nincsen egyezségügyi problémája, akkor viccelődő természetét nem tudja megtagadni. Nagy élmény most az ön környezetében lenni, mert van, aki szórakoztatja a családot.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Vénusz-Hold konjunkció a hatodik sorsterületén halad át. Nem hozott haza semmilyen munkát, ha van családja, akkor örömmel fogadják, hogy a család teljes létszámmal otthon van.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A negyedik sorsterületén halad át a Nap-Uránusz konjunkció, most valami elfoglaltságot talál magának, a lakással, házzal kapcsolatban olyan változást, felújítást végezhet, amelyet már régebben is kigondolt. Például egy szobát átalakít, lehet, hogy idős szülőnek kell kialakítani egy kis helyet.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Lehet, hogy az a terve, hogy egy összeget adományoz a rászorultak vagy az állatok javára, ma ezt szeretné átgondolni, hogyan tegye mindezt. Szép dolog az adakozás, de a saját magára is gondoljon, és önmagát is megjutalmazhatná néha.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: