2018-11-08 06:31:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne markoljon egyszerre túl sokat, és ne becsülje túl az erejét!

Napi horoszkóp november 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Jupiter belépett a Nyilas jegyébe. Ez nagyon jó hatással lesz az ön életére. Kezdjen el foglalkozni az anyagi helyzetével. Hosszú távon gondolkodjon. A nyugalom aranyat ér, ne kapkodjon el semmit.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Könnyelműségével kellemetlen meglepetést okozhat a családtagjainak. Nem az a baj, ha nem tud ellenállni a kirakatok csábításának, hanem az, ha csupa felesleges holmit vesz! Vezető pozícióra törekszik? Legyen kitartó!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Jupiter a Nyilas jegyébe lépett, az Ikrek jegyével szemben áll. Most könnyedén elbánik a gyakorlati dolgokkal, rengeteg új ötlete van, átszervezheti háztartását is. A Jupiter türelmet ad, és segít egy dologban igazán elmélyednie.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Fontos, hogy a kis dolgokat is komolyan tudja venni. Dolgozzon annyira precízen, amennyire csak lehetséges, és tartsa magát szigorúan a szabályokhoz. A találkozók az ön javára dőlnek el. Este társaságra van szüksége, hívja fel néhány jó barátját.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kezd kifáradni a munkahelyi hajtásban, de nem pihen. Vág az esze, mint a beretva, semmi sem akadályozhatja meg, hogy kitűnőre vizsgázzon! Sorsdöntő elhatározásra juthat, és egy izgalmas találkozásban is része lehet.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Nap és a Plútó is kellemes fényszöget vet a Szűz jegyére. Ez hozzá segíti ahhoz, hogy tisztábban lásson, és jól átgondoltan cselekedhessen. Ma senki sem tudja félrevezetni. Képes lesz új elképzeléseit is megvalósítani. Munkahelyén és otthonában is átszervezheti a dolgokat. Ez hosszú távon több időt biztosít az ön számára.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne akarja irányítani a dolgok menetét! Legyen egy kicsit könnyelműbb, ne kérdezze, meddig tart a boldogság, és kerülje a hosszas lelkizéseket. Ha elfelejti szokásos józanságát, kellemes napok várnak önre.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars kellemetlen fényszögben van a Skorpió jegyével. Ez sajnos hatalmi harcokhoz vezethet. Hajlamos lesz arra, hogy apróságokra is sokkal erősebben reagáljon, mintsem arra szükség lenne. A vonzódás és taszítás ma egészen közel állnak egymáshoz, és a hangulat hamar a másik irányba fordulhat.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter már az ön jegyébe lépett. Megint előreléphet a munkahelyi rangsorban, ha csupa fül, amikor a többiek „semmiségekről” tárgyalnak. Más módon is szerencse érheti: lehet, hogy nyer valamit!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Szerelmi életét ellentétek árnyékolják be. Tisztázzák a problémákat, különben a következő hetek válságosak lehetnek! Pénzügyi téren kedvezően alakul minden. Próbálkozzon rövid távú befektetéssel!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A hirtelen elhatározásoktól a héten óvakodjon, flörtölni is csak akkor flörtöljön, ha még keresi az Igazit. Nem ártana, ha rendezné a viszonyát a kollégáival, mert a jelenlegi helyzet megakadályozza a sikerét.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Nap a Skorpió jegyéből sugárzik önre. Ez biztosan a hét egyik legszebb napja lesz. Új távlatok nyílnak meg, kedvére válogathat a lehetőségek között. Ám nem biztos, hogy sikerül a legmegfelelőbbet kiválasztania. Ehhez az kell, hogy ne markoljon egyszerre túl sokat, és ne becsülje túl az erejét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: