2016-10-29 08:34:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne hagyja magát provokálni

Napi horoszkóp október 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kerüljön minden felesleges kockázatot, és legyen nagyon óvatos a házimunka során. Csak akkor hozzon pénzügyi döntést, ha teljesen biztos a dolgában. Egy baráti találkozó sokat adhat önnek, és új energiával tölti fel. Az estét kettesben töltheti a kedvesével.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez egy jó napnak ígérkezik! Többet sikerül elvégeznie, mint amennyit tervezett, és a családi programok is jól sikerülnek. Hívja meg a barátait egy közös ebédre! Valaki a lelkesedésével magával ragadja önt is.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma sokat segít valakinek a tanácsaival, az illető pedig meg is fogadja őket, és valóban sikerül megoldania a problémáit. Este sok örömet szerez önnek egy meghívás, jól érzi majd magát a barátaival, ismerőseivel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne zárkózzon be, legyen nyitott az új dolgokra. Ha kell, merjen változtatni. Talán úgy gondolta, hogy ma behozza a lemaradásait, de jó lenne, ha nem munkával töltené a napot… A családtagjainak, főleg a gyerekeknek, szükségük van a figyelmére, törődésére!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Egy rendezvényen megismerkedik valakivel, aki a jövőben fontos szerepet fog játszani az életében. Nem biztos, hogy szerelem lesz a dologból, de a baráti vonzalom biztosan kölcsönös! Este váratlan hírt kaphat egy távolabbi rokonától.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Alkalmas a mai nap arra, hogy végre nyugodtan végiggondolja az elmúlt hetek történéseit. Ha egy kicsit távolabbról szemléli a dolgokat, új értelmet nyerhetnek az egyes momentumok, és végre összeáll a kép.

Mérleg: IX. 23. - X. 22
Ma többen is megkeresik önt, segítséget, tanácsot várnak öntől. Arra azért figyeljen, hogy ne engedje magát kihasználni. Ha ma valakinek kölcsön ad, nem biztos, hogy viszont látja a pénzét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy baráti találkozó során különösen ügyelnie kell a szavaira. Az ismerőse kényes üggyel keresi meg önt, vigyázzon, hogy válaszol. Mielőtt bármit mondana, mérje fel, milyen lelkiállapotban van az illető.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A párkapcsolatában várhatók konfliktusok. A szerelme felfúj minden apróságot, és veszekedést generál csip-csup ügyekből. Maradjon türelmes, ha ön is ingerülten reagál, az csak olaj a tűzre.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma talál valamit, amivel egy közeli családtagjának, vagy a rokonságából valakinek nagy örömet szerezhet. Sok a tennivalója, de most még a házimunkát is élvezi. Este pihenésre lesz szüksége, nem zajos mulatságra.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy családi vitában határozottan kell fellépnie, különben nem sikerül megértetnie az álláspontját. Talán a párjának egy rokonával kerül összetűzésbe. Ne hagyja magát!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma olyan emberekkel kell együtt lennie, akikkel nehezen találja a közös hangot. Ne hagyja magát provokálni, ha olyasmiről kérdezik, amiről nem szeretne beszélni, azt egyszerűen és udvariasan jelezze.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: