2019-11-15 08:24:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Most nem látja túlságosan reálisan a helyzetét

Napi horoszkóp november 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars-Jupiter kellemes fényszöge egy olyan kapcsolatot hozhat önnek, ami testi és lelki szempontból is harmonikus lesz. Ha szingli, akkor ma bátran ismerkedjen!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ön a végletekig türelmes marad, hogy megőrizze a párkapcsolatát. A mai érzelmileg nehéz helyzetben viszont ne engedje, hogy a szerelem elvakítsa, hozzon racionális döntést!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kiváló kommunikációs készségeket biztosít önnek a mai nap. Ilyenkor az intellektusa és az érzelmei tökéletesen egyensúlyban vannak. Ha ma megismerkedik valakivel, sok romantikát ígér a kapcsolat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szüksége van a párja állandó odafigyelésére, ez adja az érzelmi biztonságot az ön számára, most ebben nem is kell hiányt szenvednie. A Hold a Rák jegyében jár, és széppé teszi az estéjét.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sikeres nap vár önre, és nemcsak a munkahelyén várják jó hírek, hanem a magánélete is jól alakul. Ha szingli, akkor most megismerkedhet valakivel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma a Vénusz és a Jupiter is az ön negyedik sorsterületén vonul át, ez arra készteti önt, hogy kisebb átalakítást, csinosítást végezzen a lakásán. Talán estére még vendégeket is hív, így tanúbizonyságát adhatja kiváló főzési tudományának.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz-Neptunusz kvadrátja az ön hatodik sorsterületét érinti, könnyen lehet, hogy egy fertőzés, vírus ágynak dönti. Ha a helyzet nem javul, akkor keresse fel az orvosát!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr és a Neptunusz között kialakult trigon miatt a szokásosnál is érzékenyebb lehet, szívesen adakozik és segít másoknak. A barátai közül önhöz fordulhat valaki tanácsért.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma a Vénusz az első sorsterületén jár, ez örömteli és váratlan eseményt jelez a párkapcsolatot, a szerelmi életét illetően. Lehet, hogy egy flört teszi izgalmassá az estéjét, vagy a párja fejezi ki a szerelmét egy meglepetéssel.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma a Hold még reggel belefut a Mars trigonjába, ez növeli az önbizalmát, felerősíti az ösztöneit. Erőteljes érzelmi megnyilvánulásai lehetnek, amivel igencsak meglepi szeretteit.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma a Mars trigont alkot a Holddal, ez egy nagyon jó konstelláció. Ha dolgoznia kell, remekül képes most a munkára koncentrálni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Vigyázzon, most nem látja túlságosan reálisan a helyzetét, ráadásul meglehetősen vehemensen reagál, így borítékolható, hogy konfliktusai lesznek. A főnökével való veszekedést azért kerülje el!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: