2018-01-31 06:48:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma türelemre van szüksége

Napi horoszkóp január 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma minden lassabban halad. Új és nagy dolgokba nem kellene belekezdenie. A megállapodásokat, és a szerződések aláírását is jobb, ha későbbre halasztja.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Telihold van az Oroszlán jegyében. Fizikailag jól van, de hangulata nem az igazi. Szüksége lesz némi lelki erősítésre, önbizalmának növelésére, hogy túljusson a nehéz pillanatokon. Találkozzon a barátaival!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Telihold van az Oroszlán jegyében. Csak azzal foglalkozzon, amit sürgősen el kell végeznie. Minden más csak kevés eredménnyel kecsegtet. Ha lehetséges, ne fogjon bele új feladatokba.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nehezen megy a munka, nem tud objektíven gondolkozni, és tévesen ítéli meg a dolgokat. Délután a hangulata egy csapásra megváltozik, és készen áll újabb tettekre. Büszke lehet magára!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A telihold az ön jegyében teljesedik ki, ez összezavarhatja. Vegyen egy mély levegőt, és várjon. Mindent, ami nehéz, lehetőség szerint halasszon el. Ha a munkája megköveteli, hogy dolgozzon, tegye nagyon tudatosan és lassan a dolgát.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Remek üzleti lehetőség előtt áll. Ragadja meg a kivételes alkalmat, de maradjon a realitások talaján! Ne kapkodja el egyetlen döntését se! Nehogy vágyai fölülkerekedjenek a józan ítélőképességén.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Olyan feladatot kap, amelyből jelentős profitja származik. Ne féljen az újszerű kihívásoktól, kerülje a felesleges vitákat! Kövesse bátran érzéseit, kedveséhez legyen nyílt és őszinte.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Telihold van, ez egy kicsit összezavarhatja a dolgokat. Legjobb, ha a rutinfeladatokkal foglalkozik. Semmi más nem hoz megfelelő eredményt. A Jupiter segít önnek, hogy egy fontos helyzetben érvényesülni tudjon. Jó érvekkel szerezhet magának pontokat, és előnyöket harcolhat ki magának.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kaphat ma egy nagyszerű ajánlatot, de jó lenne, ha várna egy kicsit. Nem minden olyan, mint amilyennek tűnik, lehetséges, hogy valaki elhallgat ön elől bizonyos részleteket. Hagyjon magának időt, és gondoljon át mindent még egyszer, így megtakaríthat magának néhány kellemetlen meglepetést.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Minden pillanat új döntéshelyzet, és ezzel új jövő elé állít minket. Ez a mai napra fokozottan érvényes a Bakoknak. Sok múlik azon, hogy meglátja-e a konfliktusokban rejlő lehetőségeket. Higgyen a jóban!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nyugalmas napra számíthat, talán csak attól kell tartania, hogy az unalom és ezzel együtt a búslakodás meg ne találják. Van valamilyen hobbija, amiben felüdülést találhat.


Halak: II. 19. - III. 20.
Telihold van, emiatt számolnia kell néhány akadállyal. A munkával vontatottan halad, türelemre van szüksége. Délután még néhány dolgot el tud intézni. Mind a vásárlások, mind az eladások, hasznot termelhetnek. Anyagi szempontból kedvező nap lesz a mai.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: