2015-05-22 08:02:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma szeretne egyedül lenni

Napi horoszkóp május 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ön jegyében álló Uránusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Vénusszal. Ez gyökeres változtatásokat hozhat a mindennapjaiban, elsősorban az otthonát, családi életét érintő kérdésekben. Kevésbé lesz türelmes, mint eddig. Ha az ön születési horoszkópjában nem áll jó helyzetben a Vénusz és az Uránusz, akkor komoly óvatosságra van szükség, és nagyobb figyelmet kellene szentelnie a családja fiatalabb női tagjaira.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Nap közelít az ön anyagi javait jelző területre, ez pénzügyileg fellendülést hozhat az életében. Ez a bolygóállás az egészségére is pozitív hatással lesz, és népszerűséget is hoz az Ön számára. A Hold az ön harmadik sorsterületén jár. Kellemes híreket kaphat édesanyjával, vagy a család idősebb nőrokonával kapcsolatban, de az is elképzelhető, hogy kisbabát vár.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az Ikrek jegyében áll a Mars, szemben a Szaturnusszal, sajnos ez komolyan veszélyezteti az ön egészségét. Problémája lehet az egyik szemével, valamint a csontozatával is, sajnos az operáció kérdése is felvetődhet. Előfordulhatnak olyan egészségügyi problémák, amelyek a reprodukáló szerveket érinthetik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold együtt áll a Vénusszal az ön horoszkópjában. Kellemes élményekben lehet ma része, az üzleti életben is sikerek várhatók, szerelmi kapcsolata is jól alakul. Ha az ön aszcendense a Mérleg vagy a Bika jegyében áll, és még nem kötött házasságot, akkor elképzelhető, hogy most kéri meg a kezét a kedvese.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Most csapongó hangulatban van, nehezen koncentrál a munkájára, legszívesebben az egész napot a parkban, vagy egy kávézó teraszán töltené. Kellemes beszélgetésben lehet része valakivel, akihez eddig nem fűzték szoros szálak.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Végre eloszlanak a viharfelhők, újra kék az ég a feje felett. Ön képes rá, hogy helyesen értelmezze az eseményeket, és levonja a megfelelő konzekvenciákat. A délután már nagyon vidáman telik. Estére szervezzen programot a barátaival!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Megviselhették az elmúlt időszak történései. Ezért lehetséges, hogy rossz hangulatban telik a hét utolsó munkával töltött napja. Ne vesszen össze a kollégáival, nem tudhatja, kitől kell majd segítséget kérnie a jövőben…. A főnökével sem szabad ujjat húznia, hiszen sok minden függ tőle.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Szaturnusz hátráló mozgásban van.Ma nehezen hozza mega szükséges döntéseket, nem tud választani a lehetőségek közül. Ha az anyagi szempontokat helyezi előtérbe, csak rövid távú megoldáshoz jut, ha viszont a szívére hallgat, nem oldhatja meg égető anyagi gondjait. Létezik kompromisszum, de ehhez higgadtan végig kell gondolnia a helyzetet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kedvező változásokra számíthat a munkahelyén. Könyvelési ügyekben kérje szakértő segítségét, erre most szüksége lehet! Az estét töltse otthon, szüksége van a pihenésre.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A bőrével kapcsolatos problémára sikerül jó gyógymódot találnia. Érdemes azért megvizsgáltatnia magát, és ezentúl vigyázzon jobban az egészségére. Legyen óvatos, ha egyedül sétál az utcán!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Könnyen jött, könnyen megy, tartja a mondás, és ez most az ön pénzügyeire is igaz lesz. Csüggedés helyett inkább próbálja jóra fordítani a dolgot, és legyen elővigyázatosabb a pénzügyekben.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma szeretne egyedül lenni este, és ez jót is tenne önnek. A változás szelét érzi a levegőben, igaza van, jó, ha felkészül rá! Ne ijedjen meg, pozitív fejleményekre számíthat minden téren.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: