2019-06-09 07:18:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma a túlzott képzelgés világába léphet

Napi horoszkóp június 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz belépett az ön harmadik sorsterületére, miközben jegyet is váltott, az Ikrek jegyében tartózkodik. A Vénusz felizzítja azon késztetését, hogy melegséget vigyen kapcsolataiba. Mindenféle intellektuális kapcsolat most előnyt élvez önnél.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr az ön harmadik életterületén halad át, itt különösen jól érzi magát. Ön könnyedén alkalmazkodik környezetéhez, előnybe helyez mindenféle tanulást, valamint az információáramlással kapcsolatos dolgokban segít önnek. Kifejezetten élénk, előre vivő diskurzust folytathat szomszédjaival, közeli hozzátartozóival.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma a Vénusz belépett az ön napjegyébe. Jól megérti magát partnerével, érzelmi kapcsolataiban elengedhetetlen a barátság és az intellektuális összhang. Olykor ön több vasat is tart a tűzben, ez most is lehetséges, önnek kell tudni, mire van szüksége.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön szerelmi kapcsolatát most nagy diszkréció jellemzi, lehetséges, hogy ön most egy titkos szerelmi kapcsolatba bonyolódott, vagy félénksége nem engedi, hogy megfelelően kifejezze érzelmeit, csak távolból csodálja szerelme tárgyát.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Akármilyen is az ön költekezési szokása, most annyi bizonyos, hogy meg lesz szabadítva pénze egy részétől. Vigyázzon nehogy túlzásba essen, főleg ha anélkül is hajlamos a tékozlásra. Tudnia kell leszerelni az esetleges kölcsönkérőket, mert kihasználhatják a jószívűségét.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma az észjárása világos és pontos, amely elősegíti a tárgyilagos és hatékony kommunikációt. A mai nap alkalmas arra, hogy tegyen egy kiruccanást barátaival, vagy esetleg egy kávézó teraszán beszélhetik meg az élet nagy dolgait, múzeum, kiállításlátogatás is érdekfeszítőnek ígérkezik.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Vénusz belépett az Ikrek jegyébe, ez önt kacérrá is teheti, szívesen ismerkedik és megy társaságba. Valakivel most elkezdődhet akár egy szerelmi kapcsolat is, de holnapra már csak múlt idő lesz az illető.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz belépett az ön nyolcadik sorsterületére, ez kivirágoztathatja az üzleti ügyeit. Megállapodást köthet, a felek közötti osztozás békés lesz. Ne felejtsük el, ennek a bolygóállásnak mély szexualitás vetülete is van : valaki ma rabul ejtheti a szívét, holnapra már csak a hűlt helye marad.

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma önnek lehetősége lesz egy újabb partnert megismerni, aki önnek nagyon tetszik, mert roppant intelligens, élénk, vidám és társaságkedvelő. Csak egy a probléma, az illető mások társaságát is igen kedveli, ne vegye komolyan a dolgot, bár ez önnek nem okoz szívfájdalmat.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön ma hajlamos lehet a fellegekben járni, és összetéveszti a fellángolást a szerelemmel. Az ön megszokottól eltérő viselkedése zavart kelt és másoknak is megdöbbenést okoz.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Vénusz belépett az ön ötödik sorsterületére, ahol biztosítja az izgalmas szerelmi életet. Önnek sokat jelent, ha kiélheti romantikus fantáziáját, hajlamos lehet arra, hogy a kiszemelt lényt piedesztálra emelje, ami aztán „komoly” lelki sérülésekkel járhat, amíg nem jelentkezik a következő aspiráns.

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Nagy adag érzékenység, kifinomultság és képzelőerő teheti zavarossá a racionálisnak aligha nevezhető gondolkodását. A logikát igénylő feladatokat tegye el egy másik napra. Ma a túlzott képzelgés világába léphet, és elbűvölőnek találhat minden titokzatos dolgot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: