2015-02-05 09:39:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Legyen nagyon óvatos

Napi horoszkóp február 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha a hétköznapok szürkesége feszültséget kelt önben, azt ne másokon verje le. A tegnapi veszekedést ma kibékülés követheti, legyen ön a kezdeményező. Az este izgalmas órák várnak önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön elemében van és tulajdonképpen semmit sem tud elrontani. Ha szerencséje van, elutazhat valahová. Nem kell távoli úti célt kitűznie, de jót fog tenni egy kis levegőváltozás. Csak a belső hangot kell követnie...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Próbáljon meg többet pihenni. A legjobb lesz, ha este elővesz egy jó könyvet, vagy belefog valami otthoni munkába. Különösen hangzik, de este is dolgozni akar majd, mert az megnyugtatja az idegeit.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Szűz jegyében áll. Ez a nap viszonylag eseménytelenül zajlik, csak apróbb problémák merülhetnek fel. A Mars a Halak jegyében áll, és szétszórttá teheti, legyen ezért egy kicsit figyelmesebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma minden fontos bolygó kellemetlenül kapcsolódik egymáshoz, ezért semmilyen fontos dologgal ne foglalkozzon, a rutinmunkáknak viszont könnyedén a végére érhet. Este mindenképpen próbáljon meg lazítani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Mars szemben áll a Szűz jeggyel, ez felerősíti a kritikus energiákat. Legyen különösen óvatos, és maradjon két lábbal a földön. Távol tarthatja a rossz energiákat, ha reggel a zsebébe rejt egy kis hegyi kristályt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai a legveszélyesebb napja ennek a hétnek. Most könnyen elhangozhat egy keményebb vagy keserűbb szó, amellyel mélyen megsebezhetjük a másikat. Ön is túlreagálja a dolgokat, ezért jobb lenne, ha távol tartaná magát a haragosnak látszó emberektől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Neptunusz kellemesen kapcsolódik a Skorpió jegyéhez. A világ fellélegzik, és ön is jobban érzi majd magát. Az Uránusz és a Plútó lassan távolodik egymástól, és ahogy szűnik a közöttük fennálló kellemetlen kapcsolat, úgy azt fogja észrevenni, hogy egyre több ember mosolyog ön körül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön akkor is meg tudja őrizni az optimizmusát, ha a Szaturnusz a Nyilas jegyében áll. A nehezén már túl van, akár egy kisebb ünnepséget is tarthatna, hiszen minden jóra fordul. Bárhova is szóljon, fogadja el a mai meghívást, engedjen a fegyelmezettségén, és örüljön az életnek!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Komoly lehetőséget adnak a csillagok arra, hogy megismerkedjen valakivel, egy új kapcsolat kezdetéhez ideális a mostani bolygóállás. Természetesen, ha már van párja, akkor ez az időszak a kapcsolat elmélyítését szolgálhatja.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagyszerű napnak néz elébe. Mindent könnyedén el tud végezni, és nagyon meggyőző a fellépése. Próbáljon meg lassítani, ne hajszolja magát, hanem élvezze ki ezeket a laza órákat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Legyen nagyon óvatos, ne könnyelműsködjön az egészségével, és ma ne hozzon fontos döntéseket sem, mert az biztos kudarcot jelentene.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: