2012-10-23 23:25:17• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Halak - Lazíts egy kicsit!

Napi horoszkóp október 24-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap egy Holdszünettel kezdődik, ami 13.01-ig tart. Ezután a Hold belép a Halak jegyébe. Ez azt jelenti, hogy meggondoltan kell kezdened a napot. A Holdszünet, majd a rákövetkező délután a Holddal a Halak jegyében azzal a veszéllyel jár, hogy vakon vagy naivan jársz ezen a napon. Tudom, hogy gyorsan és teljes lelkesedéssel beleveted magad valamibe, utána pedig megállapítod, hogy helytelenül tetted.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap Holdszünettel indul, ami 13.01-ig eltart, és kellemetlenné válhat, ha szerződést kell aláírnod. Ennek ez alatt a Holdszünet alatt nem sok értéke van. Ezután a Hold a Halak jegyéből sugárzik rád. Ennek a jegynek az energiája jól illik a Hold erejéhez. Így hát most még jobban érzed magad. Ha szingli vagy, feltétlenül csinálj magadnak estére programot: jó csillagaid vannak a flörtöléshez!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A hangulat elég jó marad, bár 13.01-ig Holdszünet lesz. Ismét ügyelned kell saját dolgaid intézésénél. Jobb lenne a fontos dolgokat elhalasztani. Délután a Hold a Halak jegyében áll. Most igazi örömet szerez neked, ha gondoskodhatsz valakiről, vagy segíthetsz neki. Szívesen vagy ott mások számára. A hála, amit érzel, minden fáradságért kárpótol.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap egy Holdszünettel kezdődik, ami azt jelenti, hogy nem szabad önállóan kezdeményezned. Amivel megbíznak, azzal nyugodtan foglalkozhatsz, az nem zavarja a Holdat. 13.01-tőla Hold a Halak jegyébe lép, és ez számodra rendkívül kedvező. A délután egy pillanat alatt elszáll. Az estét valószínűleg nem egyedül töltöd el, mert a csillagok kedveznek egy kellemes találkozásnak. Merkúr és Vénusz szerelemre hívnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


A Hold ma szünettel kezd, amit egy bosszús Merkúr vezet be. Most semmi sem megy saját indíttatásból. Még azok a dolgok is, amikkel mások bíztak meg, lassan haladnak előre. Bár 13.01-től a Hold újra aktív lesz, de a Halak jegyében áll. Ez sem nyújt éppen nagy lendületet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap egy Holdszünettel kezdődik, ami 13.10-ig eltart. Ezután a Hold a Halak jegyébe lép. Csodálatos délutánod, és mindenekelőtt nagyszerű estéd lesz. Mit tehetsz azért, hogy jó esélyeidet kihasználd a másik nemnél? Egyik lehetőséged, hogy felhívd barátaidat, és együtt elmentek szórakozni. Így a legkönnyebb valakivel megismerkedni. Ezen a héten könnyedén tudsz flörtölni. Természetesen fel is hívhatsz valakit annak reményében, hogy kialakul köztetek valami. A mostani csillagálásnál ennek is van esélye.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A mai nap Holdszünettel kezdődik. Ez 13.01-ig fog tartani. Eddig az időpontig ne foglalkozz saját dolgaiddal. Az is lassan fog haladni, amit megbízásra végzel el. 13.01-től a Hold a Halak jegyében áll. Ez inkább fáradttá és erőtlenné tesz. Egyszer azonban nyugodtan lehetsz lassú, erre most szükséged van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold mától a Halak jegyében áll, és ezzel kellemes fényszögben van a te jegyeddel. Ez jót tesz neked. Ez ismerős energia. Azonnal megnyílik kicsit a szíved, és közelebb engeded magadhoz az embereket. Ez egy áldás. Közeledben jobban érzik magukat a többiek. Ma azonban nem is akarsz annyira új embereket megismerni. Érdeklődésed magad felé irányul. A Hold ablakot nyit bensőd felé.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A Hold 13.01-ig szünetel, és ezzel fokozza érzékenységedet. Ezt a Halak jegyébe lépett Hold is fokozza délután. A bolha köhögését is meghallod. Mindezzel együtt minden vagy, csak nem lendületes. Gondolataid egész máshol járnak – álmodd magad egy szép helyre.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap egy Holdszünettel indul. Azonnal hátráltatásokkal kerülsz szembe, szándékaid megvalósítása akadozik. Ez azonban elmúlik. Délután jó kedvvel vásárolsz be, feltöltöd hűtőszekrényedet, hogy este finomat főzhess. A csillagok állása szerint szerelmes vagy. Talán nem egy emberbe, de egészen biztosan az életbe – és ezt meg kellene ünnepelned. Vénusz és Merkúr is ünnepelnek odafent.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A szerda Holdszünettel kezdődik, aminek 13.01-kor lesz vége. Sokat ne tervezz erre az időre, főleg saját kezdeményezésből ne. 13.01-től a Hold a Halak jegyéből sugárzik. Ezek az energiák idegenek a számodra. Ráadásul létrejön egy találkozó a Nap és Neptunusz között. Most erősebben érzed a Skorpió sötét hatalmát. Feltűnő: az emberek környezetedben egyszerre hihetetlenül haragtartóak lesznek. Te azonban elég okos vagy ahhoz, hogy ne menj bele egy veszekedésbe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Ma egész délelőtt Holdszünet van. Most semmi mást nem tehetsz, mint hogy lazítasz kicsit. Ha dolgoznod kell, tedd azt saját kezdeményezés nélkül. 13.01-kor a Hold belép a te jegyedbe. Minden csendesebb lesz. Mégis: tájékozódj Vénusz és Merkúr segítségével. Sok időt töltöttél nyugalomban és összhangban saját magaddal, de most eljött az ideje, hogy megmutasd a világnak, mire vagy valóban képes.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: