2018. október. 18., csütörtök
Névnap:
2018-01-03 07:06:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Különösen jól látja a dolgokat

Napi horoszkóp január 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Házastársa rokonságában valakinek akaratlanul is kivívhatja az ellenszenvét, sőt akár féltékenységet is ébreszthet önben. Próbáljon uralkodni az indulatain! A munkahelyén is kerülje el a konfrontációt, mert az indokolatlan megjegyzéseivel alaposan feldühítheti egy kollégáját.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nem halogathat tovább egy nagy beszélgetést. A partnerének is rengeteg lenne a mondanivalója, meg kell végre hallgatnia őt. Vegye végre figyelembe az ő szempontjait is, és ne érezze sértésnek, ha határokat akar szabni önnek.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Vigyázzon jobban az egészségére, mert sok bolygó áll az ön egyik betegséghajlamokat jelző sorsterületén. A munkát se vigye túlzásba, és minél előbb siessen haza. Fogyasszon minél több gyümölcsöt!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Bolygóhalmozódás van az ön horoszkópjában a párkapcsolati témát érintő sorsterületen. Ha nehéz valamit elmondania, írja le, és úgy adja át a párjának, biztosan találnak megoldást a problémákra. Ha ön szingli, akkor ma egy érdekes találkozásban lehet része.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ma hajlamos lesz több dolgot is elfelejteni, szétszórttá válhat. Ahhoz, hogy elkerülje a hibákat, pontos napirend szerinte kellene dolgoznia. Készítsen listát a mai nap teendőiről!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Neptunusz szembenállása miatt érezheti úgy, hogy óriási nyomás nehezedik önre. Pedig sokan segítenének önnek, csak kérnie kell… A távolságtartással csak a saját dolgát nehezíti meg.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kissé bizonytalannak érzi magát, hirtelen nem is tudja, melyik feladathoz fogjon előbb, és mi az, ami ráér… Délutánra már megnyugszik, és remekül zárja a napot! Este fontos kérdéseket beszélhetnek át a párjával.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold és a Mars kellemetlen kapcsolatban vannak egymással. Ez próbára teheti a türelmét, képességeit, és valaki kétségbe vonhatja akár a szaktudását is. Álljon a sarkára, akkor eredményes napot fog zárni!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Legyen türelmesebb, figyeljen jobban a környezetében élőkre! Próbálja tolerálni azokat is, akiket nehezen bír elviselni, és erőltessen mosolyt az arcára. Nem fogja megbánni! Még az is lehet, hogy a végén pozitív meglepetés éri...


Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy ismerőse nem mond el mindent önnek, és ha nem ismeri a teljes igazságot, helytelen döntéseket hozhat. Járjon utána alaposabban a dolgoknak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem várt fordulat következik be a magánéletében. Ne feledje, a családjához bármikor fordulhat a problémáival. Ne szomorítsa el az sem, ha valami nem úgy sikerül, mint remélte. Mindennek megvan a maga ideje: ez is eljön majd.


Halak: II. 19. - III. 20.
Különösen jól látja a dolgokat, hiába próbálják átverni, ma nagyon tisztán lát. Munkája iránti elkötelezettsége könnyen a családi élete rovására mehet. Nem lehetetlen, próbálja meg összehangolni a kettőt.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: