2013-10-14 09:47:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ki sem lát a munkából

Napi horoszkóp október 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön igazi nagy játékos: mások elhullanak ön mellől, de ön mindig marad. A pozícióját nemcsak, hogy megőrzi, de meg is erősíti. Sőt, akár még feljebbre is mászhat azon a bizonyos ranglétrán. Legyen merész álmai megvalósításában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Több pihenésre lenne szüksége, ezt most már önnek is be kell látnia. Az erői kimerülőben vannak, a terheket tovább nem fokozhatja. Most már egy egyszerű nátha is teljesen ledönti önt a lábáról. Aludjon többet, egyen vitaminokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ez a nap sem múlhat el meglepetések nélkül. Nem kell azonban mindig várnia a meglepetést: most jött el az az idő, amikor önnek kell adakozónak lennie. A meglepetésnek még így is örülhet: adni legalább annyira édes, mint kapni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jobban meg kellene válogatnia, hogy kit avat bizalmasává! Vannak, akik inkább visszaélnek ezzel a rájuk bízott lehetőséggel. A végén még azt is megbánja, amiben pedig öröme tellett. A hallgatásban szebben kivirágzik szíve rózsája.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A titkos viszonyokkal sokkal óvatosabban kellene bánnia. Csak addig menjen el az ilyen kapcsolatokkal, amíg nincsenek tőle rossz álmai. Ha úgy látja, hogy a helyzet már önmaga előtt tarthatatlan, azonnal fordítson hátat neki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy munkahelyi konfliktus ma mélyebben megbánthatja önt, mint azt eleve gondolta volna. Az a helyzet, hogy nemcsak kolléga, de már-már barát is volt az, aki a lelkébe mászott. Tisztázza vele, bocsássanak meg egymásnak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem kellene annyi kockázatos vállalkozásban kezdenie. Ha halmozza a felesleges rizikókat, akkor nagyobb az esélye annak, hogy elbukjon a végén. A kedvesével érdemes lenne megosztani egynémely kételyeit. Jó ötleteket kaphat tőle!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A változatosságra törekszik, de nem mindegy, hogy milyen formában viszi be az életébe. Ha folyton csak a szerelmi partnereket váltogatja, akkor a végén éppen azt találhatja majd egysíkúnak. A szerelem a lassúságban éled.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön nem nagyon szereti, ha mások folyton beleszólnak a dolgaiba. Különösen nehezen tűri ezt el a házastársa felmenőitől. Az anyóssal, apóssal mégis jobb lenne kesztyűs kézzel bánni. Különösen akkor, ha még nem hivatalos a viszony.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nehezebb ma belerázódni a munkájába, mint máskor. A hétvége talán túl jóra sikeredett, ez is a gátja lehet annak, hogy ma nem találja a helyét. A délutánra azonban sikerül annyira elrontania a kedvét, hogy már a munkát is édesnek találja.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön igazán küzdő, harcias, aktív típus. Nem érdemes azonban minden apró csetepatéért odahagynia a fogát. Néha elég vicsorogni, nem kellene harapnia is. Sem a küzdelem nem éri meg, sem az ellenfél. Több méltóságot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ki sem lát a munkából, a kollégái sem szólhatnak önhöz egy szót sem. Acsarkodó, mogorva kedvében találja ma mindenki. Úgy látszik, rosszul aludt, vagy keveset. Siessen ma haza, és próbáljon meg többet pihenni! Kényeztesse magát forró fürdővel!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: