2017-03-28 07:42:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Kezdeményezzen merészen, nem fogja megbánni!

Napi horoszkóp március 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében maradt. Ma több munkája lesz, mint máskor, és minden nehezebbnek is tűnik majd az átlagosnál. Türelmetlensége miatt egy kicsit igazságtalanul reagál egy kényes helyzetben. A döntő pillanatban mégis szerencséje lesz, összetalálkozhat valakivel, aki segít önnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Rájön, hogy vannak néhányan ön körül, akik meglehetősen álszentül viselkednek. Ne vegyen minden ígéretre mérget. Velük szemben nem kötelező az őszinteség sem! Sok mindent megváltoztatna maga körül, de csak annyit vállaljon, amennyit képes is elvégezni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Egész nap annyira be lesz fogva, hogy nem sok ideje marad saját magára. Adjon magának legalább pár kisebb pihenőt! A találkozói viszont eredményesek lesznek. Tisztán képes lesz átlátni egy dolgot, és ez örömet szerez önnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma jól megy a kommunikáció, jobban ki tudja fejezni önmagát, mint egyébként. Ezáltal előnyökhöz is jut. Rátalál valamire, amiben nagy örömét leli. A magánéletét viszont pletykák, viták zavarhatják meg. Szóban, tettben legyen fegyelmezett!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Különösen kritikus szemmel ítéli meg a környezetében történteket, ezzel kivívja néhány ember neheztelését, különösen a kollégái orrolhatnak meg önre. Az ötleteit is alaposan kielemzi, mielőtt a tettek mezejére lép, ezért ma különösen sikeres lehet. A társa, párja kedvetlen. Törje meg a hétköznapok szürkeségét, vigyen új színt a kapcsolatba!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Törekedjen arra, hogy hatásosan tudja kezelni a stresszes helyzeteket, különben sokat árthat vele a saját egészségének. Lelki támogatást vár a hozzátartozóitól, de lehet, hogy most nem képesek ezt megadni – ne haragudjon rájuk, a saját problémáikkal vannak elfoglalva!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most egész szimpatikusnak találja egy kollégáját, vagy egy szomszédját, akit eddig inkább elkerült. Talán annak tudható be ez a változás, hogy rászánta magát egy beszélgetésre. Egy nehéz feladatot hosszas huzavona után végül sikerül megoldania. Büszke is lehet magára!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. A Mars segít önnek egy bizonyos ügyet, egy félkész munkát gyorsan lebonyolítani és befejezni. Gondoljon mindent végig, mielőtt együttműködésre kötelezi magát valakivel.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A munkahelyén hasznos és célravezető lenne most a kompromisszumkészség. Szerelmi kalandokba keveredhet, ami nem baj, ha mind a ketten függetlenek – ellenkező esetben azonban inkább gondolja végig, mit kockáztat a kalandvágyával!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Kissé szétszórt a mai napon, könnyen megfeledkezhet egy fontos dologról. Egy beszélgetés során félreértésbe kerülhet valakivel, amit nagyon nehezen tud tisztázni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nagyon idegesíti, hogy több feladattal késedelemben van, és ha siet, könnyen hibát véthet. Az ismeretlen emberekkel legyen nagyon elővigyázatos, nehogy visszaéljenek az ön jóhiszeműségével, nagyvonalúságával. Próbáljon higgadt maradni, és vészelje át valahogy a mai napot!

Halak: II. 19. - III. 20.
Reggel fáradtnak érzi magát, de azért nagy kedvvel lát hozzá a hátralévő feladatok elvégzéséhez. Ellentmondásosan alakul a napja, lesz benne jó is, meg rossz is. Érdekes találkozásokra számíthat. Kezdeményezzen merészen, nem fogja megbánni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: