2019-11-04 08:20:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Kerülje most a komoly következményekkel járó döntések meghozatalát

Napi horoszkóp november 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap az ön nyolcadik sorsterületén halad át, kiváló alkalom, hogy költségvetést készítsen, vagy pénzügyi terveket, melyeket majd a későbbiekben valósít meg. A rossz szokásoktól is könnyebb megválni ebben az időszakban, mint egyébként.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Mostanában kapcsolataiban viharfelhők gyülekeznek, pedig nagy szüksége lenne rá, hogy valaki meghallgassa és támogassa. Ugyanakkor más emberek akaratának meghajolni nem akar, csak azért, hogy legyen valakije. A diplomáciai készségére szüksége lehet a mai napon, a retrográd Merkúr a hetes sorsterületén jár, gondolja meg, mit mond partnerének.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Vénusz a hetedik sorsterületén jár, jó lenne, ha pozitív beállítottságú emberekkel venné magát körül. Egy új barátság vagy romantikus kapcsolat veheti ma kezdetét.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A retrográd Merkúr az ön ötödik sorsterületén halad át, önnek egy régi kedvese visszatérhet, beszéljék meg az akkori problémákat, hogy az már ne jelenhessen meg ismét. Ha a kapcsolat sokat számít önnek, fogadja vissza régi kedvesét.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap és a Hold között kialakult kvadrát miatt most alapvető konfliktusok merülhetnek fel az ösztönei és az érzései között. Ez a belső egyensúlyhiány kissé rombolhatja a személyes kapcsolatait. A belső küzdelmei miatt nehezebb támogatást kérnie másoktól.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Nap az ön harmadik sorsterületén halad át a Holdtól kellemetlenül fényszögelve, a feszültség érzésének az oka a belső egyensúlyhiány. Jelentős eltérés lehet most a személyes élete és a munkahelyi elvárások között. Nem kell most döntést hoznia, ráér később.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz és a Hold között kialakult szextil miatt a szerelmi és a romantikus élet kedvezően alakul, élvezheti a boldog társasági események pillanatait. Ez a konstelláció kedvez a kozmetikai kezeléseknek és kényeztetheti magát azzal is, ha néhány új ruhadarabbal tölti fel a szekrényét.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz az ön második sorsterületén tartózkodik, mint ahogy a Jupiter is. A mai nap sikeres lehet befektetései számára, ha nem túlságosan nagy összeget fektet be. Kapcsolatai ma végre ismét kiegyensúlyozottak.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz az ön első sorsterületén halad át. Ma lehet, hogy könnyebben keres pénzt, mint általában, remek üzleteket köthet. Mivel rendkívül nyílt és barátságos, a romantikus ügyek esélye is megnő.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ambíciói feltámadnak és kész a céljaiért keményebben dolgozni. Elképzelhető azonban, hogy heves szóváltásba vagy hatalmi harcokba keveredik. Kerülje az alattomos megoldásokat, mert visszaüthetnek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.A Hold az ön jegyén, azaz az első sorterületén halad át, általános izgatottság lesz úrrá önön, keresi az új felfedezni valókat, megoldásokat és utakat. Minden ellen lázad, amit kellemetlen kötelességnek vél.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kerülje most a komoly következményekkel járó döntések meghozatalát. Ezzel szemben kiválóan alkalmas a mai nap a kreatív hobbikra, zenélésre, meditációra, és hogy önmagával foglalkozzon, a saját igényeivel törődjön.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: