2019-07-31 04:55:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Kerülje a kétes hírben álló alakokat

Napi horoszkóp július 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az összes érzelmeket jelölő planéta a Nap, a Hold, a Vénusz és a Mars az ön ötödik sorsterületén jár. Kreativitása ma a csúcson van, és sok minden érdekli. A nagy erővel önre törő vonzalom is garantált, egy éppen önhöz illő személlyel.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma a család áll a gondolkodása középpontjában. Ön mélyen kötődik otthonához, ezért a lakhelyváltozást kétszer is meggondolja, ma azonban találhat egy helyet, ami később az álmai otthona lehet!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr előre mozgása miatt egy régen várt ügyére pont kerül, amelynek anyagi vonzata is lesz. Este ünnepeljen egy kicsit!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön jegyében fordul meg a Merkúr mozgása, és együttáll a Holddal az ön első sorsterületén. Nagyon fontos hozzájárulást kap meg egy hatósági személytől. Önnel madarat lehetne fogatni, olyan boldog!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az első sorsterületén halad át a Mars, a Nap, a Vénusz és a Hold is. Ön tele van életerővel, lelkesedéssel, és mindenképpen szeretné a világnak megmutatni, amit eddig elért, amire büszke lehet. Mindenképpen fel kell használni ezeket az energiákat, ön most legyőzhetetlen.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Merkúr megáll, és lassan elindul előre, innentől kezdve könnyebbé válnak a dolgai, elintézetlen ügyeinek hamarosan látni fogja a végét, és szép lassan minden rendbe jön. Sajnos ön ezt már szinte el sem hiszi, hiszen a tizenkettedik sorsterületén tartózkodó planéták még nem engedik örülni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A karrier sorsterületén négy planéta tartózkodik, önnek erőssége a szakmai mozgékonyság, ügyes szervező, elismerésre vágyik, és azt rendszerint meg is szerzi. Karizmatikus kisugárzása van és remek vezetői képessége, amit felettesei ma nem hagynak jutalmazás nélkül.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A cég, ahol dolgozik, méltán megbecsüli önt, ön pedig készen áll ma egy szakmai ügyért harcolni. Ön most mindenre képes, csakhogy előrébb jusson, átlagon felüli erővel dolgozik, és ennek meg is lesz az eredménye.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Most talán túlteng önben az önbizalom, viszont bizalmat szavaz másoknak is. Nem tétovázik, hanem rögtön a tárgyra tér, ma úgy érzi, a saját céljait kell megvalósítania, és nem hagyja, hogy ettől bárki, vagy bármi eltérítse


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön hetedik sorsterületén együttáll a Hold a Merkúrral. Ma meg tudják beszélni üzleti partnerével vagy szerelmével, hogy hol akadtak el, és a több hete húzódó gondnak vége szakad.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön második sorsterületén elhelyezkedő planéta kockázatos ügyletekre biztatja. Most az egyszer ne bízzon a hatodik érzékében, nem tud előnyösen kijönni ebből az átláthatatlan pénzügyi manőverből.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma gyorsan hatása alá kerülhet az önnél erősebb kisugárzású embereknek. Kerülje a kétes hírben álló alakokat, mert könnyen csalás áldozata lehet. Ha lehet, ne igyon alkoholt és a gyógyszerek sem biztos, hogy megoldást jelentenek a problémáira.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: