2017-07-25 22:42:29• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Halak - Keresi a helyét, az új utakat, lehetőségeket

Napi horoszkóp július 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold és a Merkúr is a Szűz jegyében áll. Minden, amihez hozzáfog, teljesen épkézláb dolognak bizonyul. Megbeszélésein jó érvekkel pontokat szerezhet magának.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nem csak munkából áll a világ, szüksége lenne némi szórakozásra is. Miután végigdolgozta a napot, estére tervezzen egy kis kikapcsolódást! Engedjen a baráti unszolásnak!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll, és a Merkúr is ide lépett. Itt az ideje a régi nagy tervei valóra váltásának. Ma egy véletlen találkozás is a kezére játszhat ebben. Egy régi ismeretség felújítása váratlan lehetőségekkel kecsegtethet. Ne legyen szégyenlős: ami a szívén, az a száján!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Alkalmas a mai nap a tervezésre, de ne kezdjen bele döntő jelentőségű dolgokba. Maradjon rugalmas, muszáj lesz minden új helyzethez alkalmazkodnia! Este lesz min gondolkodnia, és így hajtja majd álomra a fejét.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Nap együtt áll a Marssal az Oroszlán jegyében. Igazán nincs oka panaszra! Érzi már, hogy az erő önnel van: a nagy tervek megvalósításának ideje jött el. Lehet azonban ezekben a tervekben némi túlzás is… Ne engedje, hogy elszaladjon önnel a ló…
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll a Merkúrral együtt. A mai nap kicsit megerőltetőnek lászik, komoly kihívásokkal kell megküzdenie. Használja a kapcsolatait! Valakinek valaha segített, most visszaadhatja a kölcsönt.
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ne kapkodjon! Nem érdemes elhamarkodott döntéseket hoznia, különösen, ha mag is érzi, hogy ezáltal későbbi jó lehetőségektől vágja el magát. Inkább még egy darabig válassza a visszahúzódást. Legyen bölcs, maradjon a háttérben!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A szerencse önnek kedvez, de azért maradjon óvatos! Ha nem elég körültekintően jár el, akkor egy kedvező lehetőség végül több nehézséget, problémát hoz, mint hasznot.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A nap változatos lesz, és sok mindent el tud érni. Egész nap kirobbanó formában van, nyüzsög, zizeg, fecseg. Az általános pezsdülés pénzügyeit is érinti, bár nem kevés munkával jár az anyagi jólét.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy rokona gondjaira hathatós segítséget nyújthat: elsősorban azzal, ha szembesíti önmagával. Most nem kell kertelnie, köntörfalaznia, az igazság kimondásával tesz jót!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy munkahelyi viszálykodás senkinek sem tesz jót, és a kompromisszumot most, úgy tűnik, lehetetlen kicsikarni. Legjobb várni a jövő hétig, hogy lecsillapodjanak a kedélyek. Este szervezzen közös programokat a barátaival, otthon csak unatkozna.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Keresi a helyét, az új utakat, lehetőségeket, és ebben üzlettársai, sőt idősebb gyermekei is segítségére lehetnek, de külföldi kapcsolataira is számíthat. A munka önnek mindig lelkiismereti kérdés, de azért ne vigye túlzásba az aggodalmaskodást!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: