2017-07-19 08:47:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Jogosan dühös!

Napi horoszkóp július 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már az Ikrek jegyébe lép. Kicsit szétszórtabbá válik, nem megy elsőre semmi sem… Ma lehetőleg ne vállaljon extra kötelezettségeket. Az ígéreteit ugyanis nehéz lehet majd betartania, amikor arra kerül sor.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Rendeznie kellene a költségvetését. Ha most nincs is módjában minden tartozását kiegyenlíteni, készítsen részletes ütemtervet, és tartsa is magát ahhoz! Ha átláthatóbbá válnak a pénzügyei, attól ön is megnyugszik.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz az Ikrek jegyében áll, és a Hold is ideért. Időzítse a találkozókat délelőttre. A hangulata a szokásosnál is jóval változékonyabb, ingadozóbb. Nehezen találja a helyét; itt se jó, meg ott se jó. Délutánra már ne hagyjon fontos feladatokat!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ne akarja ráerőltetni az akaratát másokra, mert ezzel most csak ellenkező hatást ér el… A többiek épp az ellenkezőjét fogják csinálni annak, amit kér. Jobb, ha ma csak saját magára számít!
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ma olyan gyorsan száguldanak a gondolatai, hogy a munkatársai nem is tudják követni. Így aztán bár ön nagyon hatékony, nehéz ma önnel együtt dolgozni. Fokozottan ügyeljen a mondatai egyértelműségére!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nagyszerű időszak ez az újító ötletei, tervei megvalósítására. Ön igazi szervező zseni, és erre a képességére ma igen nagy szüksége is lesz. Nem kell azonban mindent önnek végeznie. Kérjen segítséget!
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Jupiter kedvezőtlen fényszögben van a Plútóval. Nem biztos, hogy a most kötött megállapodásokat be fogja tartani a másik fél. Főleg az ingatlanszerződésekkel legyen óvatos! Este lazításra van szüksége, keresse a társaságot.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr kedvezőtlen kapcsolatban van a Skorpió jegyével, sajnos ma is megmarad a kellemetlen hangulat. Azt sem tudja, hogy hol áll a feje, annyi a tennivalója. Ha vitába keveredik, csak és kizárólag a tényekre szorítkozzon, kerülje a személyeskedést!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, a mai nap néhány pozitív meglepetést tartogat az ön számára! Váratlan utazási lehetőség, kisebb nyeremény, nem várt fizetésemelés… bármilyen formában megmutatkozhat a szerencse!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll, nem tesz önnek jót ez a levegő elemű energia… A fontos ügyek még kérdőjelesek, bizonytalannak lát mindent, és nehezen kerül pont a feladatok végére Ha majd a Hold jegyet vált, ön ismét nyugodtabb lesz, és lazábban intézheti majd a dolgait.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Habár lassú víz partot mos, most ez a mondás önt csöppet sem vigasztalja. Gyors eredményekre vágyik, de sajnos hiába, muszáj még türelmesnek lennie néhány napig!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Önre hárul a szerep ismét, hogy rendet tegyen a káoszban… Ön kiválóan megoldja a problémákat, de idegesíti, hogy mindig önre marad a neheze – jogosan dühös!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: