2018-11-21 05:40:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Hivatásában egy pozitív fordulat várható

Napi horoszkóp november 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Olyan pénzügyi lehetőség tárul fel ön előtt, amit nem tud visszautasítani. Egy régebbi vágya valóra válhat. Nagyobb hangsúlyt kellene fektetnie az egészsége megőrzésére, mert könnyen összeszedhet egy fertőzést!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold már a Bika jegyében áll, így ez a nap lényegesen könnyebbnek ígérkezik, mert ez a bolygóállás élénkítő hatással lesz önre. Nyitottan és jó humorral közeledhet az emberekhez, ez pedig garantáltan jó fogadtatásra talál.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Most valahogy mindenki rossz passzban van, ez pedig még idegesebbé teszi önt is, mint amilyen egyébként lenne… Legszívesebben elbújna valahová. Több nyugalomra vágyik, és egy önhöz közel álló személy szentimentalizmusa is zavarja, nem tud vele mit kezdeni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Személyisége legpozitívabb vonásai kerülnek ma előtérbe. Kedvességének, nyugodtságának és korrekt hozzáállásának köszönhetően sikereket ér el a munkahelyén és a magánéletben egyaránt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Élete fontos mérföldkőhöz ér, a sors ennek megfelelően válaszút elé állítja. Minél kevesebb ideje marad a döntésig, annál bizonytalanabb abban, mit tegyen. Beszéljen a legközelebbi hozzátartozójával!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bármi megtörténhet, a leglehetetlenebbnek hitt dolog is előfordulhat. Főleg a hivatásában és pénzügyeiben érheti meglepetés. Egy sorsfordító találkozás teszi még felejthetetlenné a mai napot.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A zökkenőmentes működéshez ma muszáj felvennie a környezete tempóját. Felejtse el az önre oly jellemző bátortalanságot, és nyugodtan vágjon bele bármibe, amit a szíve diktál. Higgye el, kifizetődik a merészsége!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kezd kikerülni a hullámvölgyből. Magánéletében csak a szokásos apró bosszúságokra és örömökre számíthat, a munka kapcsán viszont rengeteg dolga lesz. Figyeljen, többet költhet a tervezettnél!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Bika jegyében jár. Ma az élénk fantázián túl a kellő tetterő is meglesz önben ahhoz, hogy szinte bármit megoldjon. A közlekedésben legyen óvatos, indulás előtt végezze el a rutinellenőrzéseket!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Vegyes napra számíthat. A munkában minden rendben lesz, csalódások az otthonával kapcsolatban érhetik. A dolgok nem úgy alakulnak, ahogy eltervezte, és, mint kiderül, a családtagjai közül sem áll mindenki mindenben ön mellett.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai nap a szokottnál feszültebben kezdődik, amit elsősorban a munkahelyén érezhet egy-egy szituációban. Ne ugorjon minden egyes megjegyzésre, így elkerülheti, hogy az egész délutánt végig idegeskedje!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Bika jegyében van. Hivatásában egy pozitív fordulat várható. Ha eddig beosztottként dolgozott, most irányító szerepet bízhatnak önre. Fedezze fel végre az önben rejlő erőt, és éljen a lehetőséggel – később megbánja, ha nem így tesz!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: