2019-06-25 04:54:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Hamis reményekkel és valótlan képzetekkel telik a napja

Napi horoszkóp június 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold belépett ma az ön első sorsterületére, ön nem hagyja ma akadályoztatni magát terve megvalósításában, ahogy elérte azt, azonnal új feladat után néz. Most kissé törtető lehet, ezért türelmetlenül reagálhat a környezetében élő lassúbb emberekre.

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó planétája a Vénusz az ön második sorsterületén vonul át, közben két planétától is hamis reményeket keltő indíttatást kap. Semmilyen pénzügyi tranzakcióra nem alkalmas a mai nap, sőt, jó ha nem lesz tartalék pénzétől megszabadítva…

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne pazarolja méltatlan emberekre érzelmeit! Jó hangulatban van, de nagy körültekintésre van szüksége. Talán még pénzügyi zavarokkal is számolnia kell.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Hold belépett ma a Kos jegyébe, ma ön nem valami jó hallgatóság, mert figyelmét csak saját maga köti le. Egyedül határoz fontos kérdésekben is.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Nap a Holdtól kap egy fennakadást okozó sugárzást. Problémái akadnak a szüleivel, családjával, ezért passzívan ide-oda vergődik, ne aggódjon, gyorsan elmúlik ez a hatás.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai napja nagyon eredményesnek bizonyul, a törekvései vagy ambíciói meghozzák a gyümölcsüket nem csupán a hívatásban, hanem a szerelemben is. Az utóbbi új és sikeres formában jelentkezik, és a csodált lény a kívánt módon viszonozza az érzelmeket.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az uralkodó bolygóját ért sugárzások miatt ön hajlamos lehet a túlzott érzelmi reakciókra, vagy arra, hogy méltatlan személyre pazarolja szerelmét. Érzékenysége miatt könnyen megsértődik, megbántódik, különösen, ha a durva szavak a szeretett lény szájából hangzanak el, nagyon mély sebet hagynak.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Pazarló költekezése miatt anyagi nehézségek is előfordulhatnak a mai napon. Gondosan ügyelnie kellene étrendjére, csak a hátrányára válik, ha elnéző önmagával szemben, vagy puhány. Semmilyen tekintetben nem hátrálhat meg a mai napon, vegyen erőt magán.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Óvatosságra van szüksége a pénzköltekezési szokásaiban a mai napon, nehogy egy gyengébb pillanatában óriási összeget elveszítsen, vagy meggondolatlanul kölcsön adjon egy ismerősének, mert azt sohasem látja viszont. Hajlamos a nyomasztó gondok elől az evésbe menekülni.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz és a Hold közötti kellemes fényszög nyugodt és elmélyült lelki állapotot teremthet önnek, érzelmi élete egyensúlyba kerül. Képes ma foglalkozni nehéz vagy megerőltető munkával is, alapossága révén hamar a végére járhat a dolgoknak.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai nap kedvezőnek bizonyul üzleti terjeszkedésre, vagy egy új vállalkozás megkezdésére. Ma pontosan és előrelátóan gondolkodik, megfontoltan dolgozik, és a felmerülő nehézségekkel is könnyedén megbirkózik, vagy nekivág ismételten.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Amit ma lát vagy érez, az egyszerűen nem biztos, hogy úgy is van. Nem úgy fogja fel az eseményeket, az embereket, ahogyan azok a valóságnak megfelelnek. Sajnos az önt uraló planéták tudják, hogy hogy keltsenek önben hamis reményeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: