2019-09-02 04:58:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Hajlamos lehet nagyobb kiadásba verni magát

Napi horoszkóp szeptember 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön hatodik sorsterületén halad át öt planéta, ennek hatására ön kitűnő ötletekkel valósítja meg a céljait a munkahelyén. Ma bővelkedik szellemi és fizikai energiákban is, így nagy kedve van a munkájához és szakértelmével is kedvező benyomást tesz a többiekre.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz az ötödik sorsterületén utazik át, közben a Jupitertől és a Neptunusztól is túlzásokra biztató fényszöget kap. Kapcsolatait megterheli túlzott elvárásaival, most nehéz lehet egyensúlyt teremteni a kötelezettségei és a vágyai kielégítése között.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr a negyedik sorsterületen együttáll a Marssal: ma a családtagjait meg kell győznie az álláspontja helyességéről. Szellemileg nagy teherbírással rendelkezik, játszva megvédi nézeteit a többiek előtt.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Jó kapcsolatba kerülhet szomszédjaival, testvéreivel, akár rövid utazásokat is tehet, miközben élvezi a szellemes eszmecseréket, kitűnő diplomáciai készsége ma kibontakozhat.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jó kapcsolatba kerülhet szomszédjaival, testvéreivel, akár rövid utazásokat is tehet, miközben élvezi a szellemes eszmecseréket, kitűnő diplomáciai készsége ma kibontakozhat.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jó alkalom a mai nap arra, hogy különleges módon közelítsen meg minden régi problémát, ez most a felfedezések és az izgalmas kihívások időszaka.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az ön első sorsterületéről kvadrátot alkot a Plútóval, féltékenységet, hatalmi harcokat, kényszerítő és romboló viselkedést eredményezhet ez a konstelláció, önnek most nehezére esik az érzelmeit ellenőrizni. A tudatosságot lehet segítségül hívni, bármi legyen is a helyzet, az önelemzés sokat enyhíthet.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kerülje el a pénzügyi tranzakciókat, lehetőleg senkinek ne adjon kölcsön, ne fektessen be, mert fennáll a lehetőség, hogy soha nem látja viszont pénzét. Kötelezettséget sem jó ma vállalni.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter pontos kvadrátot alkot a Vénusszal, önnek most nehezére esik a munka és az önuralom. Legszívesebben csak költekezne és szórakozna. Jobb lenne, ha az óvatosság lenne a jelszava a mai napon.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön a hangyaszorgalmáról híres. Ma is így lesz ez, szakmai élete kerül reflektorfénybe. Ösztönösen ráérez a többiek igényére, és remekül szerepelhet szakmai tárgyalásain, amivel elismertségét és népszerűségét is megnöveli.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Önnek ingatlanügyben lehet most sikere, akár befektetésként, akár saját célra, de nagy nyereség ütheti a markát. Nem baj, ha hitelt kell hozzá felvennie, most ahhoz is zöld a lámpa.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Vénusz-Jupiter közötti kvadrát nem segít féken tartani költekező természetét. Hajlamos lehet nagyobb kiadásba verni magát, vizsgálja felül, hogy valóban szüksége van-e az óhajtott tárgyra!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: