2015-09-17 01:59:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Hagyja megtörténni a dolgokat!

Napi horoszkóp szeptember 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A mai feladata, hogy rugalmasan alkalmazkodjon az ön körül zajló folyamatokhoz. Nem kell mindent felrúgnia, aktívan csak azokon a pontokon változtasson, amelyek már nem felelnek meg a céljainak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy ön számára fontos személy hirtelen elutazása egyike lehet azoknak az elsöprő erejű változásoknak, amelyekhez alkalmazkodnia kell. Valamilyen váratlan pénzügyi veszteség is érheti.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez most kedvező időszak tudományos vagy teológiai tanulmányok megkezdéséhez. Mélyebb meglátásokra juthat önmagát és a céljait illetően, és alapvető változtatásokat hajthat végre az életében.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egyes kapcsolatai most véget érhetnek. Hagyja, hadd múljon el, aminek múlnia kell. Az érzelmeit ne fojtsa el, de viselkedjen fegyelmezetten az életének egyéb területein.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Skorpió jegyében áll. Nagy jelentőségű változások állhatnak be a munkahelyén, akár még állást is változtathat. Hagyja megtörténni a dolgokat. Ha valami nem önnek dolgozik, azt engedje útjára. Belső változásokon megy most keresztül, és ez a környezetére is nagy hatással lesz.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Komoly akadályok és ellentétek léphetnek fel az életében, melyek arra fogják kényszeríteni, hogy meghatározza, mi az, ami igazán fontos az ön számára. Ami nem ilyen, attól el kell szakadnia. Ha önszántából nem változtat az életén, később kényszerítve lesz rá.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ez idő tájt problémái adódhatnak pénzügyekben, valószínűleg a bevételei meg lesznek nyirbálva. Ne küzdjön értük értelmetlenül, engedje el azt, ami nem feltétlenül szükséges.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most befolyásos pozícióba kerülhet. Ne törje össze magát az azonnali eredményekért, inkább ismerje fel, hogy a jövőjét kell megalapoznia. Ez a belső és külső világára is vonatkozik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Csiga módjára, lassan, de biztosan vánszorog a célja felé, amíg ténylegesen el nem éri azokat. Lassú, de egyenletes belső változás zajlik önben, melynek hatására biztosabb talajon érezheti magát...

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nagyon alaposan és nagyon megbízhatóan végzi munkáját, ezért akár elő is léptethetik. Szellemi fegyelmezettsége és koncentrációja megnő, az intuíciója szintén jól működik. Jó időszak ez arra, hogy komoly dolgokról tanuljon.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A régi elképzelések, meggyőződések és kapcsolatok véget érhetnek, hogy átadják a helyüket valami újnak. Mindez elsőre aggasztónak tűnhet, pedig inkább lehetőség a szellemi gyarapodásra és önmaga fejlesztésére.

Halak: II. 19. - III. 20.
Vigyázzon, a stressz egészségügyi problémákat okozhat! Mi a megoldás ez ellen? Hagyni „lebomlani” a régit, és nekivágni az újnak. Most az alapvető változások időszakát éli, és legjobb, ha egyszerűen csak hagyja megtörténni a dolgokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: