2020-02-10 08:20:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Érzéseinek, véleményének adjon hangot, és ne fojtsa el őket

Napi horoszkóp február 10-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a hatodik sorsterületén halad át, közben a Merkúrral szemben áll, ez érzelmi ügyekben torzítást, a megértés hiányát idézheti elő. Az érzékeny beszélgetési témákat jobb elkerülni.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Valószínűleg hatalmas érzelmi igényeket támaszt barátaival és szerelmi partnerével szemben. Minden új és meglévő kapcsolatának izgalommal kell járnia. Ha a jelenlegi párja nem képes ehhez a megnövekedett érzelmi szükségletéhez alkalmazkodni, akkor nem fog habozni, ha másokkal is találkozik.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és a Hold találkozása egy kissé megnehezíti a kommunikációt és a gyakorlati életet, ugyanis most az érzelmei dominálnak a döntéseiben. Az lenne a jó, ha egy jóbaráttal beszélhetne érzéseiről, melyeket most elfojt, visszatart.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Szűz jegyében tartózkodik, emiatt akkor érzi magát kiegyensúlyozottnak, ha elvégzi a napi feladatokat, elintézi a hivatalos lemaradásait, és ha pótolhatatlannak, vagy legalább hasznosnak érzi magát.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nyugodtnak és magabiztosnak érzi magát, a fontos tárgyalásokat jó lenne mára időzíteni. Főnökeivel, családtagjaival egyaránt jól kijön, ez egy harmonikus nap.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön akkor érzi magát kiegyensúlyozottnak, ha a hétköznapi dolgai olajozottan működnek. Ma nincsenek nagyravágyó tervei, egyszerűen elégedett azzal, ha élete kényelmes és nem árasztja el a folyamatos stressz.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Minden valószínűség szerint kellemes és szeretetteljes légkörben tölti partnerével ezt a napot. Szívesen adja és kapja is a szeretetet, ez egy ideális állapot. Ha meghívja őket, barátai értékelni fogják vendégszeretetét.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Jupiterrel trigont alkot, ez meleg érzelmeket és nagylelkűséget teremt. Nyugodt és barátságos hangulatban van. Arra ügyeljen, hogy nagylelkűségét ne használják ki!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold és a Jupiter közötti trigon jó híreket, optimizmust és szikrázó szellemi képességeket hoz. A kedvező hatás a pénz ügyek és az élet számos területén megnyilvánul. Ez egy kiváló időszak a szórakozásra is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai nap ideális egy új tanfolyam megkezdéséhez. Lelkesedését a Jupiter biztosítja, pozitív gondolkodása miatt most bármihez hozzáfog, sikeres lesz.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Mindenféle üzleti ügye kedvezően alakulhat, remekül átlátja az összefüggéseket, de segítségére lehet szüksége a kisebb részletek ellenőrzéséhez. A pozitív visszajelzések megerősítik abban, hogy jó az irány, amerre halad.


Halak: II. 19. - III. 20.

Érzéseinek, véleményének adjon hangot, és ne fojtsa el őket de a megfogalmazásra vigyázzon. Érzelmileg annyira felkavart állapotban van, hogy olyasmi is kicsúszhat a száján, amit a legszívesebben visszaszívna.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: