2020-01-21 08:18:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Egyedüllétben keresi a válaszokat a múltban történt eseményekre

Napi horoszkóp január 20-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars és a Hold konjunkciót alkot a mai napon, a tüzes bolygó felerősítik az érzéseit. A körülményektől függően előfordulhat otthoni súrlódás, de izgalmas érzelmi élmény is, élete mély lelki színezetet kap, arra ügyeljen, hogy hevességében a dolgok ne csússzanak ki az ellenőrzése alól.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap-Uránusz kvadrát miatt most a személyes szabadság szinte kulcsfontosságú, és nem nagyon szeretne senkihez sem alkalmazkodni. Váratlan események is történhetnek a mai napon.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr az ön kilencedik sorsterületén halad át, ez különösen világnézeti kérdéseket érintő eszmecserékre alkalmas időszak. Magasröptű viták kellős közepén találhatja magát és ennek minden pillanatát élvezni fogja.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Nyilas jegyén utazik keresztül. Nyitottabbá válik, tudásszomja hatalmas, érdekli a világpolitika és az idegen kultúra. Kellemes beszélgetésekben lehet ma része.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap a hetedik sorsterületén vonul át, most az átlagosnál nagyobb szüksége van partnerre, valakire, aki segít megérteni önmagát. A partner a tükröt biztosítja a saját felfedezéséhez. Népszerűsége növekszik, és ezt megerősíti az ön együttműködési képessége.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr az ön hatodik sorsterületén halad át, ez egyike azoknak a napoknak, amikor mindenféle új ötlete támadhat a munkája hatékonyabbá tételéhez. Remekül tud az aprólékos dolgokra figyelni, megbeszélheti az esetleges problémákat a kollégáival, vagy a munkáltatójával.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Nap az ön ötödik sorsterületét világítja meg, ez egy nagyon játékos nap lesz, a szokásosnál nagyobb kockázatot vállal szerelmi ügyeiben, mert az öröm és a szórakozás nagy hangsúlyt kap. Ha komoly kapcsolata van, gondolja át a flörtölés veszélyeit.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma a Merkúr az ön negyedik életterületén halad át, most a családi ügyek foglalkoztatják. Könnyedén meg tudja beszélni családtagjaival a változtatást, amennyiben arra szükség van. Gondolatai és figyelme a magánéletére irányul.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nap-Uránusz kvadrátja az ön harmadik sorsterületét érinti, amely a közlekedést és a szóváltásokat, valamint a szomszédokat jelöli, ebből adódóan az óvatosságra ügyeljen a közlekedésben, és ha lehet, kerülje szomszédjaival a vitatkozás lehetőségét.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Merkúr az ön második életterületén halad át, ez egy jelentős nap a pénzügyek szempontjából. Most kissé aggódik az üzleti ügyei miatt, pedig haszna származhat kiváló tárgyalási adottságából.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valószínű, hogy megbeszéléseket kezdeményez, kapcsolatba lép másokkal, most hajlandó beszélni magáról, múltjáról. Különösen termékeny nap a mai, nagy lépéseket tehet az önnek fontos ügyekben.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Merkúr az ön tizenkettedik sorsterületét veszi nagyító alá. A magányban, vagy az egyedüllétben keresi a válaszokat a múltban történt eseményekre. Megfelelő időszak a csendes szemlélésre és a meditációra, de vonzhatja a költészet vagy a zenehallgatás is, minden, ami megnyugtatóan hat önre.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: