2019-03-24 08:09:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Egy vallomás mindkettőjük szívének jót tesz

Napi horoszkóp március 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai nap kedvez az intellektuális elfoglaltságoknak, olvasson, beszélgessen, tájékozódjon, nézzen meg egy érdekes filmet.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Valaki csapja önnek a szelet, a bókok jó kedvre hangolják. Azért vigyázzon, mibe vág bele, lehet, hogy az illető komolyan gondolja azt, amit ön csak túlzásnak, játéknak vél.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Teljen ez a nap a kényelem jegyében. Bár Önnek nehezére esik a semmittevés, mégis erre lenne szüksége.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Boldogan ébred ma reggel. Minden érzékével élvezheti az életet, és ezt meg is teszi. Tudja, hogy ez nem mindig van így, ezért kétszer olyan élvezetes lesz ez a nap.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Skorpióban van. Ez kedvet hoz Önnek egy kisebb kiránduláshoz, utazáshoz. Ha ez nem lehetséges, akkor se töltse a négy fal között a napot, menjen át egy barátjához, egy nagy beszélgetés jót tenne önnek.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

edvesével nézegessék a fotó albumokat, sok szép emlék jut majd eszükbe. Pompás napnak örülhet. Boldog és elégedett lehet, ugyanakkor teljesen el tud majd lazulni. Délután sétáljon egy nagyot.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma Ön inkább nyugalmat, felüdülést szeretne. Délelőtt még változatos és szórakoztató órák várnak Önre, de ebéd után jobb lenne, ha pihenne.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold az ön jegyében jár. Aktívan kezdheti a napot, Szórakoztató és vidám órák következnek. Délután lesz ideje olvasni, süteményt sütni, telefonálni. Este tegyen egy nagy sétát, jól fog esni Önnek.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Önt semmi sem tudja majd a lakásában tartani. Friss levegőre van szüksége. Minél több dolog történik Ön körül, annál jobb. A családjával folytatott beszélgetés csak tovább javítja a hangulatát.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Korán ébred, és tele lesz energiával. Ma senki sem tudja Önt visszatartani, azt sem tudja, a sok terve közül melyikkel kezdje a napot. Ne terhelje túl magát!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egyik telefonhívás érkezik a másik után, sokan szeretnék önnel tölteni ezt a napot. Időben jelölje ki a határokat. Ne hagyja magát túlságosan kisajátítani.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Alaposan kimerítheti magát, de ez jót tesz most Önnek. A sport, mozgás kötelező elfoglaltság! A szerelem is főszerepet játszik az életében. Egy vallomás mindkettőjük szívének jót tesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: