2012-02-24 07:34:00• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Halak - Egy nem várt esemény húzhatja keresztül a számításait

Napi horoszkóp február 24-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Váratlan érzelmi zűrzavarokkal kezdődhet a mai nap. A jegyében együtt álló Hold és Uránusz hatására hisztériás jelenetekre kerülhet sor. Ne vegye a szívére; ahogy jöttek, úgy tűnnek el lelkéből a viharok. Lazítson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy kedvező lehetőség adódhat az életében, amit vétek lenne kihagyni. Törődjön többet emberi kapcsolataival, mert ha nem látják önt, hajlamosak el is feledkezni a létéről. Ne legyen rest, vegye ma a nyakába a világot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Néha egy kirobbanni készülő vulkánhoz hasonlít a természete, máskor meg kenyérre lehet kenni önt. Ne csodálkozzon, ha másoknak nehezére esik kiigazodni magán, és ezért talán tartózkodóbbak. Legyen ön a kezdeményező!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha eddig társtalan volt, most jó alkalmat találhat, hogy ezen változtasson. Nem lehetetlen, hogy amit eddig barátságnak hitt, arról most kiderülhet, hogy sokkal többet jelent. Legyen hite, hogy ezt be is lássa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Jobban tenné, ha ma kerülné a társasági életet. Túlságosan nyers és szókimondó, és ezért nagy esélye van rá, hogy megbántson valakit. Ezzel pedig végül is önmagának is árthat. A tisztánlátás nem mindenki szerint erény.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy pénzügyeket érintő döntéssel jobb lenne várnia még pár napot. A mai nap hajlamos lehet az elhamarkodottságra, és ezzel együtt a meggondolatlanságra. Konzultáljon néhány szakemberrel, mielőtt lépne!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nagyon fárasztó hetet tudhat maga mögött, és ezért valóba jogos az igénye, hogy a mai estét egy kis kikapcsolódással töltse. Ha élete párja ezzel nem ért egyet, akkor hívja egy barátját! Egy kis lazítás igazán ráfér önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kisebb családi bonyodalmakkal lehet terhes ez a nap. Ne vegye a lelkére, inkább próbálja meg ön megkeresni a megoldást. Ön empatikus lélek, könnyebben átérzi a mások gondjait. És nagy tehetsége van a terápiához.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai nap az elgondolkodásé, értékelésé. Szembesülnie kell azzal, hogy mi az, amit eddig elért életében, és valójában, eredendően mire is törekedett. Ha túl nagy és tátongó az ellentét, akkor lépnie kell. Sohase késő változtatni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap a munkálkodásé. Még az is előfordulhat, hogy túlóráznia kell. Nem szabad elsiklania a gondok felett, és nem hagyhat mindent másokra. Különben könnyen érheti kellemetlen meglepetés. Mutassa meg, mit tud!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Most végre kellemesebb napok következnek, mint amiben az elmúlt héten része volt. Alighanem túl van a nehezén, most lazítson már a hétvégére. Tervezzen valami jó családi programot! Melegedjenek össze újra egy gyógyfürdőben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy nem várt esemény húzhatja keresztül a számításait. Legyen alkalmazkodó, és ne bánkódjon, ha változtatnia kell eltervezett programján. Persze nem biztos, hogy ezt másoktól is elvárhatja. De ne aggódjon, a végén minden jól alakul.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: