2020-05-22 07:46:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Egy ártalmatlannak tűnő vita akár veszekedéssé is fajulhat

Napi horoszkóp május 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma az Ikrek-újhold a harmadik sorsterületén halad át, ez kedvező alkalmat jelent arra, hogy belekezdjen valamilyen új tanulmányba. Rendezheti az iratait és megszabadulhat a felesleges papíroktól.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Pénzügyi kérdések okozhatnak családi perpatvarokat, de talán pont ez a konfliktus segíti hozzá, hogy megtaláljon egészen új lehetőségeket, pénzügyi forrásokat. Nem biztos, hogy ez egy új munkahely, inkább valami ingatlanokkal kapcsolatos ügyletekre, esetleg családi vállalkozásra gondoljon.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Talán soha ennyire még nem alapozhatott a barátaira, mint most. Ha régóta hanyagolta őket, akkor a legjobb a mai nap arra, hogy felújítsa velük a kapcsolatot. Még akkor is, ha esetleg haraggal váltak el. A sors új, különleges barátokkal is megáldhatja, akik támogatói lehetnek.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A pénzügyeit szeretné biztosabb alapokra helyezni. Egy baráti beszélgetés nagyon hasznos és kellemes, mi több inspiráló lehet az életében, de egy baráti üzlet már inkább csak csalódást okozhat.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A kapcsolatteremtésben most nagyon élen jár, akár egy csapat vezetésével is megbízhatják ma önt. Belső nyugtalanságot érezhet, amely az új célok megfogalmazásával kezelhető. A most születő kapcsolatok termékenyek, gyümölcsözőek mindkét fél számára.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Üzleti ügyei jól alakulnak, de csak addig, amíg nem vállal túl nagy kockázatot. Maradjon meg a jól bevált módszereknél és a saját döntéseinél. Sokat töpreng egy személyes probléma megoldásán, de túlbonyolítja a dolgokat.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Elfáradt, kimerült az utóbbi időkben. Szüksége van arra, hogy egy kicsit azt tegye, amihez igazán kedvet érez. Ha a hobbijának szentelné a mai napot, az helyre állítaná a lelki egyensúlyát.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A hangsúly az otthoni ügyek rendezésén van. Ha valakinek, hát önnek igazán fontos, hogy a családjában minden rendben legyen. Egy tisztázó beszélgetés hozzásegítheti ehhez.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Tárgyalásai sikeresek lehetnek, ehhez csupán azt kell tennie, hogy szabad utat enged lenyűgöző egyéniségének. Ma szerencsés helyzetek alakulnak, de ne erőltesse a gyors munkát! Ez hibákat eredményezhet, vagy esetleg valamit kétszer is el kell végeznie.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Vigyázzon arra, hogy ne felejtsen el semmit, inkább tegyen a keze mellé emlékeztető cetliket. A tévedés most kárt is jelenthet egyben. Óvatosan kezelje a számítástechnikai eszközöket is. Minden munkáját mentse le azonnal, nehogy elvesszenek a bevitt adatok!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az Ikrek-újhold óriási erővel fog önre hatni! Ma nagyon jól teljesít minden tevékenységben, és több dicséretet is kaphat. Megkereshetik munkaügyben, de még ne döntsön azonnal a felajánlott lehetőségekről. Sok mindent kell megfontolnia, mielőtt döntésre jutna.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy ártalmatlannak tűnő vita akár veszekedéssé is fajulhat, ha ön nem veszi el egy kicsit a szavai élét... A szülőkkel, idősebb rokonokkal kapcsolatban is konfliktusokat jeleznek a bolygók.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: