2021-01-11 07:14:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Bár jelenleg minden rendben, ön tudja, hogy hosszú távon muszáj lesz irányt váltania

Napi horoszkóp január 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Nyilas jegyében jár. Váratlan események ugyan átszervezhetik a terveit, de délutánra minden rendeződik. Sőt, meggyőzőkészségével még egy vesztésre álló ügyben is sikerül kedvező fordulatot elérni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nehezen jön lendületbe, nem fűlik a foga a munkához. Ön azonban tisztességesebb annál, semhogy másra hagyja a munkát, így aztán mégiscsak nekiveselkedik a feladatainak. Délután egy remek ötlete lesz arra, hogyan újíthatná fel a lakást!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A szingli Ikrek megismerkedhet valakivel az egyik közösségi oldalon, valahogy a véletlen hozza össze az ismeretlennel, aki felettébb vonzó. Ha időt hagy neki, ebből a flörtből még bármi kibontakozhat!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Néhány kollégája megpróbálja önre hárítani az őket terhelő felelősséget, sőt, még a saját munkájuk egy részét is igyekeznek az ön nyakába varrni. Ha nem áll a sarkára, összecsapnak a feje fölött a hullámok.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Akár egy fontos hivatalos felkérés, akár egy baráti megbízatás, akár családi feladatok kötik le a figyelmét, azért a folyamatban lévő dolgokat se hanyagolja el, főleg kollégájának adott szaváról ne feledkezzen meg.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Nyilas jegyén halad keresztül. Lehet, hogy a főnöke, akit eddig észérvekkel nem tudott meggyőzni, most igent mond, mert kisugárzásával leveszi a lábáról. A sikerhez persze kitartásra is szükség lesz.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Optimizmusa, vállalkozó kedve átsegíti a hét elején váratlanul jelentkező akadályokon. A baráti kapcsolatai átalakulóban vannak. Fájdalmasan érintheti, hogy néhányan végleg kilépnek az életéből, viszont egyikük épp most a barátságnál többet szeretne.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma igazán csúcson van a kreativitása, szívesen kezdeményez, ha valami felkelti érdeklődését. Érzelmei kissé összezavarodnak, mivel egy szerelmi útvesztőbe keveredik… Jobb, ha tiszta vizet önt a pohárba!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a nyilas jegyében jár. Ma nagyon bölcs és belátó minden téren. Engedményeket tesz pusztán azért, hogy dolgozhasson. Nehéz helyzetben van, de ha nem fogadja el a munkát, legközelebb másra bízzák a feladatot, úgyhogy valóban ez a helyes.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Bár azt hiszi, egyesek ön ellen dolgoznak, ez korántsem igaz. Ötleteit ellenlábasai is díjazzák. A háttérből akkor is a segítenek, ha szemtől szemben ennek semmi jelét nem mutatják.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Remek hatások érvényesülnek az életében a mai napon. Ha volt valamilyen betegsége, most gyógyulás várható, ha van egy lezáratlan, nyomasztó ügye, annak végére pont kerül.


Halak: II. 19. - III. 20.

Bár jelenleg minden rendben, ön tudja, hogy hosszú távon muszáj lesz irányt váltania, ha boldogulni szeretne. A bolygók zöld lámpát adnak a terveihez, szóval most már érdemes pontosítani az elképzeléseit!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: