2019-06-16 04:33:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Az önző viselkedéstől tartsa magát távol

Napi horoszkóp június 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Jupiterrel együttáll az ön kilencedik sorsterületén, ez arra ösztönzi önt, hogy egy rövid látogatást tegyen egy gyönyörű vidéken. Gazdag élményekkel térhet haza, később sokat profitálhat ezekből a tapasztalataiból.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma ön nagyon barátságos hangulatban van, szívesen megy társaságba, barátaival töltheti az időt. Jól érzik magukat egymás társaságában.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma baráti társaságban, felhőtlen szórakozásban lehet része, jókat ehet-ihat, esetleg meg is ismerkedhet valakivel, aki jelentős hatást gyakorol önre. A kapcsolat tartóssá is válhat, ha ön független személy.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön hatodik sorsterületén halad át a Hold a Jupiterrel együttállva. Lehetséges némi diszkomfort érzet, az esetlegesen túlzásba vitt étkezéstől, vagy ha alkoholt fogyasztott, annak hatásától, pihenje ki magát, amennyire csak tudja.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma a szerelmi élete kerül fókuszba, amely kapcsolat ilyenkor kezdődik, az jótékony hatást gyakorol az ön további életére. Ha ön kapcsolatban él, akkor a jelenlegi párjával kapcsolatuk ma erősebb alapokra helyeződik, viszonya mindenkivel kielégítően jónak mutatkozik.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai napot ön az otthonában tölti, ahol nagy sürgés-forgás várható, családi élete felpezsdül, ön készséggel látja vendégül családját. Ma megbeszélhetik a függőben lévő dolgaikat, nagy egyetértés tapasztalható mindenki legnagyobb örömére.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Rokonaival, szomszédaival remekül kijönnek, sor kerülhet némi eszmefuttatásra, vagy információ cserére bármiről, ami éppen ma foglalkoztatja önt. Az is lehet, hogy egy rövidebb utazáson részt vesz velük, önismeret szempontjából is remeknek ígérkezik a mai nap.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A mai napot családi körben töltheti. Kissé sokba kerülhet a mai önfeledt szórakozása, amit valójában egy cseppet sem sajnál, hiszen az együtt töltött boldog pillanatokat nem lehet pénzben mérni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma a Hold a Jupiterrel együttáll az ön első sorsterületén, kiváló egészségnek örvend. Személyes kapcsolatai ma előre vihetik szellemi fejlődésében. Egy új társ is feltűnhet a színen, aki minden bizonnyal segítségére lesz ebben.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön hetedik sorsterületén a Merkúr és a Mars együttállást alkot, partnerével éles szópárbajokra kerülhet sor, mert ön kissé zsémbes hangulatban van. Amennyire csak lehet, tartsa magát távol a civakodástól, akkor óriási szellemi erőkifejtésre lehet képes.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rengeteg alkotó energiával rendelkezik a mai napon, sokra is vihetné az ötleteléseit, ha legyőzi azt a hajlamát, hogy hátra dőlve élvezze a semmittevést. Új csúcsokat és távlatokat érhetne el, próbálkozzon vele.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha kellő önfegyelmet tanúsít, és semmit nem visz túlzásba, akkor most mélyebb személyes önismeretre, vagy belátásra tehet szert. Különösen a túlzott önbizalomtól és az önző viselkedéstől tartsa magát távol, amire most a Hold-Jupiter együttállás biztatná önt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: