2015-04-13 08:03:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Az estét töltse otthon

Napi horoszkóp április 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A hét a Vízöntő jegyében álló Holddal kezdődik: végre nincs időszűkében. Ma valamilyen pozitív változásra is számíthat, a makacs emberek pedig remek leckét adnak majd a higgadtság gyakorlásához.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Mars kellemetlen kapcsolatba került a Holddal. Ne ma kezdjen önállósodni, és ne most akarja kitombolni magát. Délután „eldördül a startpisztoly” egy elevenebb élethez: a hangulat emelkedik, és egyre inkább elemében fogja érezni magát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Tegnap spontán volt, ma körültekintően fog eljárni, és alaposan mérlegeli minden szavát, mielőtt kimondaná őket. Este újabb és újabb ötletei támadnak.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Mintha megállt volna az idő, és semmi sem történne másképpen, mint tegnap. Önt semmilyen változás nem érinti közvetlenül, de biztosan örülni fog, ha a környezete vidámabb lesz.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma jó érzékkel jön rá arra, hogy ki van jóindulattal ön iránt, és ki nem. Ez a bevásárlásoknál is előnyt jelenthet. A Hold arra csábítja, hogy az estét családi körben, lazán töltse el, így nemcsak ön lesz boldog, de a szerettei is.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében szemben áll a Jupiterrel: sor kerülhet néhány izgalmas találkozásra. Ezek nagy élményt jelentenek majd az ön számára, akár önt érintik érzelmileg, akár csak kívülállóként szemléli az eseményeket.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll: elkezdődnek ennek a hétnek a legszebb órái. Nyitottá válik, és rengeteg spontán alakuló kalandban lehet része.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A csillagok garantálják a jó hangulatot. A Vízöntő jegyében álló Hold „áthintáztatja” önt a mai napon, és vigyáz arra, nehogy bárhol elakadjon. Nyugodtan hagyhatja, hogy a környezete vezesse. Este jó esélye van arra, hogy közelebb kerüljön valakihez.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Pontosan tudja, hogy mit akar, és a megvalósításhoz most elég energiát kap a Naptól és az Uránusztól. A Mars a Bika jegyében áll, az ön egészséget jelző területén, ezért könnyen begyulladhat a torka.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold, mint az ön párkapcsolati területének uralkodó bolygója, a Vénusszal van kapcsolatban. Ennél nincs is jobb jele egy szép, szerelmes, érzéki örömökben gazdag időszaknak. Ha egyedülálló, menjen emberek közé, mert most megtalálhatja azt, akit önnek szántak az égiek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a legjobb kapcsolatban a Vénusszal. Ez jó jele annak, hogy nemcsak emberi kapcsolataiban van jó helyen, hanem a hivatásában is. A Hold szabad kezet ad önnek, eldöntheti, hogy mivel tölti a mai napot.

Halak: II. 19. - III. 20.
Érzékenyebben bánik majd az emberekkel, és ez pozitív reakciókat eredményez. Ösztönösen megtalálja a megfelelő szavakat, igaz, szinte szavak nélkül is megértenék egymást. A legjobb, ha az estét otthon tölti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: