2020-02-25 08:19:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Az egészségére fokozottan ügyeljen

Napi horoszkóp február 25-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Négy planéta támogatja a karrierjében, de mindig akadnak irigykedők, akik viszont igyekeznek gátolni az előrejutásban. Valaki hízeleg önnek, miközben a háta mögött megpróbálja besározni - nem fog sikerülni az illetőnek, mert a munkavégzésében nincs hiba.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Eljött az ideje, hogy erőfeszítései végre kellő elismerésben részesüljenek, feltéve, ha tartózkodik az önző és domináns megnyilvánulástól. Pályamódosításra is sor kerülhet, de az is lehet, hogy a munkája miatt mostanában többet fog utazni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Úgy érzi, leálltak az ügyei, de ez csak a látszat, halad a terveivel, csak lassan. Ne búslakodjon emiatt, mert kapott még egy kis időt az átgondolásra, és sokkal jobb megoldás fog az eszébe jutni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Holdat két nagy bolygó is támogatja, ezért most fizikai és szellemi szinten is foglalkozhat a kissé megerőltető feladatokkal. Bírni fogja a gyűrődést, alapossága révén hamar végére járhat a dolgoknak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A retrográd Merkúr kissé lelassítja önt. Közösen kezelt pénzügyekben, vagy céges projektekkel kapcsolatban egy fontos engedélyre még várni kell, üzleti partnere és ön között emiatt nézeteltérés adódhat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Rosszul viseli, ha korlátozni próbálják, ideges, nyugtalan hangulatban van. Ez a kapcsolataira is rányomja bélyegét, vitákra, veszekedésre számíthat. Próbáljon megnyugodni, a legjobb ilyenkor otthon maradni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Elnyerheti a főnökei támogatását, mindenki segítőkésznek mutatkozik önnel szemben. Tegye meg bátran a kezdő lépést bármilyen ügyben, mert kellemes meglepetésben lesz része az eredmények láttán.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Rengeteg energiával rendelkezik most, ezt nagyon hasznos lenne fizikai tevékenységben levezetni. A sportolás minden pillanatát élvezni fogja! Ma minden érdekli majd, ami kizökkentheti a megszokott kerékvágásból, nehezen koncentrál a feladataira.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Úgy tűnik, hogy minden a helyén van, igazán elemében érzi most magát. Üzleti téren kedvező pillanat lehetne a terjeszkedésre, de még csak a részletekről tárgyaljon.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A sok hercehurca elveszi az erejét. Ne engedjen a kísértésnek, és ne most lazítson, mert akkor könnyen kicsúszhat a lába alól a talaj. A közlekedésben most különösen fontos az óvatosság, mert még az a bizonyos sokat emlegetett tégla is a fejére eshet...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma a kreatív készségei kerülnek az előtérbe. Keve támad valamit barkácsolni, készíteni, fotózni, zenélni, érdeklődési területének megfelelően. Nagyon találékony lesz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Örömteli találkozás várja egy régi ismerőssel: sok mesélni valójuk akad majd! Otthon is számíthat váratlan meglepetésre, ám ez öröm helyett inkább kiadással fog járni. Az egészségére fokozottan ügyeljen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: