2012-05-16 08:53:44• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Halak - Át kellene gondolnia kapcsolatait

Napi horoszkóp május 16.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Édes semmittevéssel tölti e napját, de már mintha valami keserűséggel is telne ez az édesség. Talán végre komolyan el kellene határoznia magát, hogy rálépjen arra az útra, ami az igazi fejlődéshez vezet. Ugye még nem felejtette el, mi az?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy régi vágyát ma végre megvalósíthatja, de csak akkor, ha nem számít senki barát, bizalmas segítségére többé. Be kell látnia: semmit sem remélhet tőlük. A saját tetterejében annál inkább bízhat. Ne halogassa, vágjon bele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kényszerű szünetre, semmittevő szabadságra küldhetik, vagy túl kevés a tennivalója a munkahelyén. Ne töltse unalomban az időt, használja ki önművelésre, sportra, vagy kapcsolatépítésre a váratlan szabadságot. Javára válik!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A tegnapi zaklatottság után ma végre nyugalmasabb napra számíthat. Sok mindent befejezhet és elvégezhet, amire az elmúlt időszakban nem jutott ideje. A kiteljesedés örömmel tölti el. És nemcsak ön van így ezzel, hanem főnöke is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Túlságosan érzékeny lehet, még akkor is megsértődik, ha jogos kritika éri, vagy épp csak a szomszédjára, vagy kutyájára, macskájára tesznek megjegyzéseket. Ne vegyen mindent a lelkére. A kritika még nem jelent rossz szándékot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Tele van energiával, és ezt a tetterőt ma igazán jóra használhatja. Jelentős előrelépést akkor érhet el, ha másokkal is megosztja gondolatait, terveit, felfedezéseit. Szedje össze a bátorságát, és lépjen ki a főnökei elé újításaival!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Váratlan, kedvező lehetőség adódhat az életében, aminek következtében sokat javíthat maga és családja sorsán, anyagi helyzetükön is akár. De ne kezdjen bele meggondolatlanul, nehogy a végén túlvállalja magát! Tárgyaljon okosan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hajlamos lehet arra, hogy túlságosan sajnáltassa magát vélt vagy valós sérelmei miatt. Kesergés helyett inkább vegye a kezébe az élete irányítását. Vegye észre, hogy a sérelem, igazából figyelmeztetés a sorstól, hogy valamiben változnia kell!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem ártana kicsit kiszakadnia a hétköznapokból. Az utóbbi időben túlságosan sokat tevékenykedett, folyton úton volt. Kicsit meg kellene állnia. Még, ha ez csak annyi is, hogy bemegy a parkba, ami mellett eddig mindig csak elment.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy kellő megfontolással hozott pénzügyi döntéssel most elérheti, hogy ezentúl a hónap végén ne kelljen az üres pénztárcáját nézegetnie. A párkapcsolatán is van mit javítania, és e kettő most valahogy össze is függ egymással.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön igazán a szerencse fiának mondhatja magát. Most már csak be kellene látnia, hogy megfogta az isten lábát. Ha így tesz, és helyzetét reálisan értékeli, megbecsüli, komoly haszna is lehet belőle. A munkát azonban nem kerülheti el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Át kellene gondolnia az érzelmi kapcsolatait. Az utóbbi időben kissé zavarossá vált minden ön körül. El kellene döntenie, hogy mi, vagyis inkább ki az igazán fontos önnek, és eszerint cselekednie. Az időhúzás többé nem jön be.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: